Christopher Nolans “Batman Begins” tilbyder et ekstremt fascinerende kig på rigmanden Bruce Waynes forvandling til superhelten Batman. Nolan og Co. har skabt en mere troværdig udgave af Gotham end Tim Burton og Joel Schumacher, og en perlerække af fremragende skuespillere optræder tilmed i den. Desværre falder filmen lidt fra hinanden til sidst takket være et overgearet antiklimaks. Men som en appetitvækkende optakt til en serie potentielt fænomenale fortsættelser lever “Batman Begins” op til forventningerne. Fans af filmen bør øjeblikkeligt opstøve den på Blu-ray. Skiven indeholder et fremragende transfer, et brillant lydspor og en del ekstramateriale, som ikke befinder sig på dvd-udgivelsen af filmen.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 McPeter 15 år siden

Copy-paster lige min hurtige gennemgang af denne blu-ray som jeg selv så igår:

Batman Begins - Blu-ray

Som optakt til Dark Knight i Imperial imorgen måtte jeg jo selvfølgelig også lige få genset Batman Begins. Havde læst godt om blu-ray udgivelsen og da den kun kostede 110kr hos axel tænkte jeg at det måtte jeg da prøve. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Ud over at være være den bedste superheltefilm jeg har set til dags dato, så er det nu også den film jeg nok har nydt mest at se i full-HD på mit nye tv. Dette er en film jeg er overbevist om man vil få mest ud af på et tv der er kalibreret (som vi jo havde en lang snak om i en anden tråd). Dette skyldes at filmen jo per definition er meget mørk, sort og skyggefuld. Billedet udnytter virkelig kontrasterne mellem lys og mørke, samt mellem farver og sort og i en film som denne virker det utroligt kraftfuldt. Derudover ser Gotham City bare fantastisk ud.

Sidst jeg så denne film var på DVD på mit gamle 28" 4:3 billedrørstv og selvfølgelig er der forskel. Men detaljegraden er bare forbedret så meget at det jo nærmest er som at se en helt ny film.

Jeg kan både varmt anbefale filmen samt blu-ray udgivelsen.

Film: 5 / 6
Billede: 6 / 6

Ps. Iøvrigt er intro-scenen til The Dark Knight med i HD på skiven og det gør bestemt ikke noget godt for den i forvejen ulidelige ventetid hehe. ;-) Der er en hel del andet ekstramateriale men det har jeg endnu ikke fået kigget på.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#2 Kyllingebenet 15 år siden

Nice anmeldelse, jeg har selv lige bestilt blu-ray udgaven hos dvdoo, glæder mig til at se den igen :)
Gravatar

#3 Riqon 15 år siden

Respekt for en ærlig anmeldelse. Enig i karakteren.

Hver eneste skuespiller leverer varen – selv Katie Holmes, der er ganske overbevisende som Waynes barndomsveninde og potentielle kæreste Rachel Dawes.


Det er skægt, man så sjældent hører nogen sige det. Jeg spekulerer på, om det er hadet til Scientology-trolden Cruise, der er smittet af på hende, men når det kommer til hendes præstation i denne film, så er hun i hvert fald ikke dårlig. Man kan diskutere, om ikke det havde været bedre at give rollen til én med lidt mere naturlige ben i næsen - som Maggie Gyllenhaal - men Katie Holmes gjorde dog sit job ganske tilfredsstillende.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Bobby Singer 15 år siden

AWESOME anmeldelse Insider, lyder til at vi er rimelig enige på de fleste punkter. Keep up the good work :)

Hvis man skulle få lyst, har jeg også lige skrevet en lille anmeldelse i "What We Saw" tråden: http://filmz.dk/forum/item/32594/#58
Idjit
Gravatar

#5 filmz-zirdox 15 år siden

ENDELIG!

For fanden hvor bliver det OVER KODYLT at eje The Dark Knight når den kommer..

Indtil videre er denne dog et must have !!
Gravatar

#6 filmz-mortenk 15 år siden

Cillian Murphy er super super i denne film. !
Gravatar

#7 izi 15 år siden

Fremragende udgivelse og anmeldelse!! Må sige at billedet står F***ing godt hele vejen igennem, men den lille 5-6 min IMAX bid fra The Dark Knight er OMG over the top. Har aldrig set et bedre billede end det.
Samt så ser TDK übercrazy ud... glæder mig til at se den i aften!
Alright, so you're nonchalant. Quit rubbing our noses in it! - Dr. Zoidberg
Gravatar

#8 filmz-Kadann 15 år siden

Så vidt jeg har forstået, er billedet og lyden identisk med HD DVD-udgivelsen, kan det passe, Insider? :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 The Insider 15 år siden

#8, fuldstændig :-)
War. War never changes.
Gravatar

#10 filmz-Kadann 15 år siden

#9 -

Groovy, så er der vist ingen grund til at skifte ud. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: