Filmen er baseret på den svenske forfatter Jonas Jonassons bestseller af samme navn. Det er til tider mærkbart, at det er en fortælling, der oprindeligt ikke er tænkt til filmmediet, men heldigvis har man formået af konvertere så meget af bogens charme og sjove, skæve karakterer, at det aldrig bliver et problem. Felix Herngren har nemlig et eminent greb om historien, så tempoet altid er højt, men aldrig forhastet. Med andre ord, “Den hundredårige” er en film for folk og fæ i alle aldre – måske undtagen de hundredårige.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 elwood 10 år siden

Var inde og se den i går, og synes det var en ganske sjov film, alle karakterne, men især politimanden som efterforsker hans forsvinden, ku ikke lade være med og tænke på han også var lidt gammel, og det nærmest var som om, at de andre på stationen kommanderede rundt med ham, men på en venlig måde.

Filmens resterne cast gør det fantastisk, den meget ubeslutsomme unge herre som der samles op i løbet af filmen, som har studeret en masse ting næsten færdig (i bogen forklares der grunden til dette, men det ville blive en hel side historie, hvis den sku med, da det også har forbindelse til rockerne) som han fortæller om på en meget afslappet og rolig måde, nærmest i slowmo.

Det er ikke nødvendig og se den i biografen, men det er dog en film der sagtens kan anbefales til hjemmebiografen, for dens sorte humor, og søde lille fortælling.



J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: