Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 32

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  56%
 • Reindeer Games (2000)
  19%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  9%
 • Masquerade (1988)
  6%
 • Sleuth (2007)
  6%
 • Sleuth (1972)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

Wind River

I hvert fald hvis du spørger Taylor Sheridan, der med "Wind River" ikke bare nøjes med at have lavet én god film, men den indikerer også, at han måske skal tillægges æren for "Sicario" og "Hell or High Water". Til sammen udgør de en trilogi over tilstanden i USA. Og den er ikke god, hvis du ser på det, der kommer fra Taylor Sheridan.


Læs hele anmeldelsen

#1

3. jan. 2018 23:49

filmz gør det igen. en anmeldelse der bliver lagt op før tid og en stor langemand til distributionsselskabet der lod dem se filmen før tid.

#2

5. jan. 2018 12:32

Jeg synes den her film er rigtig god og blev overrasket over Jeremys performance. Nok en af hans bedste roller og manuskriptet er god. Der er dog ikke meget gys over den, men spændingen er der, hvor den bygger langsomt op til det endelige møde med de skyldige. Elsker slutningen hvor Jeremy er oppe på bjerget med den sidste gut, hvor han får chancen. Det giver en kuldegysninger bare at tænke på at løbe i sne barfodet, og chancen for at ens lunger eksplodere. Elizabeth er okay, men hun opfør sig mere som en uskyldig lille pige end en FBI agent. Det er Jeremy der gør denne film rigtig god i mine øjne. Er helt enige i 5/6 stjerner. Jeremy burde lave flere af sådanne film.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#3

5. jan. 2018 14:37

#2 +1

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger