Gravatar

#1 jesperbc 12 år siden

"Oplev filmen for første gang i 3D" - Nej tak, jeg springer over, ligesom jeg gør med de andre 5 hvis de også kommer i 3D (hvilket de jo nok gør). Og jeg springer dem også over når de kommer på 3D Blu-ray. 3D er en omgang varm luft og jeg skal ikke have noget af det. Kan vi snart droppe det og vende tilbage til at fokusere på at lave ordenlige film, der kan stå på egne ben, uden overflødigt pjank, der skal lokke flere penge ud af godtroende kunder?
Gravatar

#2 henrique406 12 år siden

Jeg må indrømme at jeg er hoppet med på 3D vognen. Dejligt med nogle flere film i 3D, selvom der nok går noget tid inden de lander på Blu-ray.

Som filmelsker kan man da kun glæde sig hver gang der kommer nye fil, 3D eller ej. Jeg må sige at jeg er noget uforstående overfor den store mængde filmz-brugere der gang på gang rakker nye film ned hvis ikke lige der står mesterværk og originalt plot malet ud over den.

Hvis man har en passion for film, ønsker man så ikke bare at lade sig inspirere og forbløffe og se så mange forskellige film som overhovedet muligt....
Gravatar

#3 ego fantastic 12 år siden

Den plakat er så grim, det er helt vildt.
Ligner noget fra et begynderkursus i photoshop!!!

Seriøst, hvorfor holder de ikke stilen fra de gamle, det er så meget flottere og har 10 gange mere stil og personlighed end et par fritlagte billeder!!!

Selv den oprindelige phantom menace plakat var federe
http://collider.com/wp-content/uploads/star-wars-t...


Intet slår dog de originale:
http://www.cinemasterpieces.com/starwarscpgproof.j...
‎"My cock just passed away - I was wondering if I could bury it inside you?"
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 12 år siden

Jeg er på! Selvom jeg ikke er superglad for hverken de nye Star Wars film eller 3D, er det endnu en mulighed for at opleve Star Wars i biografen, og til det plejer der at være en kanon stemning.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 MuManden 12 år siden

#4 - Præcist, og lyden plejer også at være sprød og det kan man jo godt lide :D
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#6 Bony 12 år siden

Hahaha, billede galleri til en 3D film, det er så dumt. Man kan sgu' da ikke se, at det er 3D på billederne. Det minder mig om de mennesker der tager billeder til "Freeze" happenings til FLASH MOBS! "Dude, they were all standing still for five minutes".. "Christ, it's a picture stupid! Everybody freeze in pictures!".. :-D
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/

Skriv ny kommentar: