Til ethvert velskabt filmunivers hører en masse baggrundviden, som ikke nødvendigvis finder vej til lærredet. Sådan er det også hos “X-Men”. Storm-skuespiller Halle Berry har netop afsløret en hidtil hemmeligholdt, hed mutantromance – Storm og Wolverine har været kærester.

Se også: Video: Se tilbage på 17 år med Hugh Jackman som Wolverine

Det er Entertainment Weekly, der har talt med Halle Berry. Hun fortæller om affæren, der aldrig fik lov til at udspille sig foran kameraet:

”Jeg joker i filmene, jeg siger: ‘Hvorfor får Storm ikke noget kærlighed? Hvad er der nu galt med Storm?’ Derfor besluttede vi, at Storm og Logan havde en affære, som Jean kom og ødelagde,” fortæller Berry.

Og det blev som bekendt Jean Grey, der trak det længste strå i kampen om Wolverine:

Da han endelig besluttede, at Jean Grey var hans elskede, skabte det problemer. To piger på en gang, det fungerer ikke for Storm,” slår Halle Berry fast.

Derfor blev det aldrig til mere end en kort, men lykkelig romance mellem de to X-Men.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Strejferen 6 år siden

Tja, der er en slettet scene i Days of Future Past, hvor de to kysser, så forholdet har da bestemt været i tankerne. Men det er selvfølgelig efter Jeans død, så det giver jo noget mere mening, end at det skulle have været et trekantsdrama.

Skriv ny kommentar: