Traileren stank, anmelderne hader den, publikum blev væk. Første sæson af Marvel-serien “Inhumans” har fået en frygtelig start. Nu ser den ud til at blive aflyst.

Se også: Første trailer: “Inhumans” kommer til Jorden i ny serie fra Marvel

Serien har ellers endnu ikke fået tv-premiere, hvilket sker d. 29. september. Men reaktionerne fra Imax-premierevisninger af de to første afsnit har angiveligt været nok til at træffe beslutningen om at droppe mere “Inhumans”.

Det er RenewCancel TV, der skriver, at marketing-kampagnen fra Marvel har ændret sig. Premieren på “Inhumans” omtales nu ikke længere som første sæson, men som ’the complete series'. Altså lægges der ikke længere op til flere sæsoner.

Måske har de kun syv procent på Rotten Tomatoes overbevist Marvel Television om de manglende kvaliteter. Måske skyldes det, at få fremmødte til Imax-visningerne. Eller måske skyldes det den elendige første trailer. “Inhumans” ser ikke ud til at være for mennesker.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 år siden

Sådan er det når man kun tænker på penge,og skynder sig at smide noget på markedet der hverken er helt eller halvt færdigt. Traileren viser jo tydeligt hvad der er galt.. Elendigt set og costume design, latterligt dårlige effekter,og rigtig skidt skuespil,ja så skal det jo gå galt..
Gravatar

#2 Hive 6 år siden

Den virker godt nok også som en af de mest intetsigende Marvel-produktioner til dato. De skulle have holdt sig til at lave en Inhumans film.
Gravatar

#3 Alex- 6 år siden

Jeg synes det er spøjst at tænke på at det oprindeligt var meningen at det skulle have været en spillefilm på lige fod med alle de andre Marvel film. Gad vide hvad det havde gjort ved resultatet? Måske blev den netop nedgraderet til en serie fordi de på forhånd vidste at den var for tynd.
Skynd og skam.

Skriv ny kommentar: