Warner Bros. aflyste den røde løber til verdenspremieren på “Blade Runner 2049” efter søndagens massakre i Las Vegas. Nu tager Marvel TV også konsekvensen af de tragiske begivenheder, der kostede 59 mennesker livet. New York Comic-Con bliver uden “The Punisher”.

Se også: Massakren i Las Vegas: Premieren på “Blade Runner 2049” uden rød løber

Det er Deadline, der skriver, at morgendagens panel med “The Punisher” ikke bliver gennemført som planlagt på det store comic-konvent:

”Efter grundige overvejelser har Netflix og Marvel besluttet, at det ikke ville være passende for Marvels ‘The Punisher’ at deltage ved New York Comic-Con,” lyder det i en officiel meddelelse.

I “The Punisher” søger hovedpersonen Frank Castle voldelig hævn over tabet af kone og børn. Og det gør han med skydevåben, som Marvel ganske givet har frygtet, vil vække mindelser om Stephen Paddocks morderiske skyderier i Las Vegas.

“The Punisher” får premiere på Netflix i 2017.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Juiceren 6 år siden

Det er lidt fail at virksomheder er så desperate efter at være politisk korrekte efterhånden :/
Når man aflyser sådan noget er det jo først at syge mennesker har vundet...
Gravatar

#2 Silver666 6 år siden

Juiceren (1) skrev:
Det er lidt fail at virksomheder er så desperate efter at være politisk korrekte efterhånden :/
Når man aflyser sådan noget er det jo først at syge mennesker har vundet...
Jep
Gravatar

#3 Star Trek fever 6 år siden

Eller gratis reklame. Hele godheds industrien hylder dem, og Punicher bliver nævnt overalt.

Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Johnny42 6 år siden

Den amerikanske dobbeltmoral.

Der er flere stater der ovre hvor det er fuldt lovligt, hvis en person begår et indbrud i dit eget hjem, at skyde og dræbe vedkommende, uanset om han er bevæbnet eller ej, eller har truet dig. Og hvis man går på åben gade og føler sig truet af en anden person, er det også muligt at slippe for straf, hvis man skyder og dræber vedkommende.

Men en fiktiv person, der bare gør det, som de i Texas hylder, Øje for *Øje, Tand for Tand, det må vi endelig lige pludselig ikke vise.

Film dræber ikke, videospil dræber ikke. Forudsætningerne for at der kan begås så mange masseskyderier, som er tilfældet i USA, de sættes af politikerne, og ved at bruge logikken om at det ene fører til det andet, så må det være politikere der dræber.
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

#4 det du skriver jeg faktisk meget enig i.
Gravatar

#6 steadi07 6 år siden

Fint træk af Netflix og helt forståeligt.

Det er jo ikke fordi, at gerningsmanden har “vundet” fordi, at ‘The Punisher’ ikke bliver ved vist på Comic Con. Netflix trækker visningen af respekt for ofrene. Serien udkommer stadig. På samme måde som de fleste af os har fornemmelse nok til at undgå visse emner på bestemte tidspunkter af respekt for de efterladte, så er det samme gældende her.

#3 - kort tid efter terrorangrebet i Frankrig i november ‘15 skulle en film med næsten samme handling have haft premiere. Den blev også trukket. Du kalder det godheds-industri, jeg kalder det almindelig respekt.
Gravatar

#7 Mejse 6 år siden

#6 meget enig

#4 som sådan enig nok i at de er ude på et sidespor, men nu er det jo ikke bare amerikansk dobbeltmoral, alle folk og lande har det på den ene eller anden måde, det er sådan man prøver at holde folk glade, om det så er godt eller skidt eller fungere er en anden sag.

Skriv ny kommentar: