Den var regnet som en seriøs Oscar-kandidat for Ridley Scott. Men også for Kevin Spacey – og det er nu blevet et problem, der kan udskyde premieren på “All the Money in the World” til efter Oscar-sæsonen.

Se også: Kevin Spacey er færdig hos Netflix – usikker fremtid for “House of Cards”

Det er Variety, der skriver, at de internt hos Sony Pictures stadig er i tvivl og dybt uenige om, hvorvidt premieren på “All the Money in the World” skal udskydes i kølvandet på anklagerne imod Kevin Spacey om sex-overgreb.

Kevin Spacey spiller en central rolle som milliardæren Jean Paul Getty, der får kidnappet sit barnebarn. En rolle, der angiveligt er højdepunktet i “All the Money in the World” med en regulær Oscar-mulighed for Spacey.

Sony har dog allerede droppet Oscar-kampagnen for Kevin Spacey, der er blevet persona non grata i Hollywood efter anklagerne imod ham. Netflix har som bekendt allerede fyret Spacey.

Ridley Scott, der har produceret og instrueret “All the Money in the World”, ønsker at aflyse og udskyde den planlagte premiere til juni.

Der er dog andre stemmer hos Sony, der ønsker at fortsætte som planlagt i lanceringen af storfilmen til 40 millioner dollars. Alle drømme om Oscar-showet er dog droppet.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Snipp 6 år siden

Typisk amerikanere der agere sådan. Få nu den film ud og tjen gode penge og bedøm kun kevin ud fra hans skuespil. Det jo ikke professionelt når de opfør sig som små børn... hele hollywood er pædofile...
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Justin 6 år siden

#1
du har det med af gå i selvsving i en konkurrence om hvem der kan være mest politisk korrekt
Gravatar

#3 MadsFalk 6 år siden

Problemet med Kevin Spacey er jo også at beskyldningerne kommer fra en skuespilkollega som virkelig har skulle overvinde noget for at komme ud med sin oplevelse. Det ville nok sende et pænt dårligt signal at akademiet så hylder ham nogle måneder efter. Er der enig i at privat person og skuespiller i stor udstrækning skal holdes adskilt. Jeg bryder mig heller ikke om
Tom cruise som person, men han kan sgu lave en god action film (The Mummy undtaget). Det er bare en relativ kompleks sag for akademiet, er hvad jeg prøver at sige:-)
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

#1 du bliver altså virkelig nød til at sætte dig lidt ind i hvad en pædofil er.
Gravatar

#5 Johnny42 6 år siden

Lad os nu bare afskaffe den 'rigtige' domstol, for vi har jo folkedomstolen.

Men det siger vel bare noget om, hvor ligegyldig Oscar-statuetterne er efterhånden. Man behøver ikke engang at have set samtlige film i den kategori man stemmer i, for at kunne afgive sin stemme. Man ser måske filmene fra ens favoritinstruktør, og måske nogle af de film, der er meget snak om.

Hvis Kevin Spacey har leveret en Oscar værdig præstation, så fortjener han at blive nomineret. Hvis han så har overskredet nogens grænser og er ubehagelig at arbejde sammen med, så kan det efterfølgende få nogle konsekvenser for hans fremtidige arbejde, muligvis også juridiske konsekvenser, hvis der er begået noget strafbart, men det ændrer stadigvæk ikke på hans skuespillerpræstationer i de film, han har medvirket i.
Gravatar

#6 X&O 6 år siden

Mejse (4) skrev:
#1 du bliver altså virkelig nød til at sætte dig lidt ind i hvad en pædofil er.


Er han pædofil fordi han har lagt sig oven på en 14 årig dreng til en fest hvor han var fuld?
Gravatar

#7 Mejse 6 år siden

#6 ikke nødvendigvis, jeg ved ikke om han er pædofil selvom intet tyder på det, pointen er at placere sig oven på en 14 årig ja selv at have sex med en 14 årig ikke nødvendigvis gør dig pædofil.

Skriv ny kommentar: