Først indførte Disney boykot af L.A. Times, efter avisen havde skrevet en kritisk artikel om Disneyland. Times måtte ikke længere deltage i pressevisninger af kommende Disney-film. Det resulterede i en mod-boykot. Nu er L.A. Times igen velkomne hos Disney.

Se også: Filmselskaber vil droppe pressevisninger efter negative anmeldelser

Det er New York Times, der skriver, at Disney ophæver deres boykot af L.A. Times. Det betød ellers, at Times ikke måtte deltage i anmelder-visningen af “Star Wars: The Last Jedi”.

Det fik straks andre amerikanske anmeldere til at indføre et mod-boykot af Disney – nu ville anmelderne ikke anmelde og omtale film fra Disney.

Videre kunne Los Angeles Film Critics Association, New York Film Critics Circle, Boston Society of Film Critics og National Society of Film Critics meddele, at så længe Disney ville boykotte L.A Times, så ville Disney-film ikke kunne blive taget i betragtning til award-sæsonens priser i disse prestigefulde foreninger.

Det har nu fået Disney til at trække deres boykot tilbage. Alle anmeldere – også L.A. Times – er nu igen velkomne til anmelder-visninger hos Disney.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Snipp 6 år siden

Hahahaha typisk af Disney. Jeg er også tæt på at boykott star wars og se den når den kommer ud som torrent
De fortjener sgu ikke mine penge.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Gasivodo 6 år siden

The Empire is moving its pieces for the FINAL VICTORY!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: