Universal Pictures ansatte Alex Kurtzman som deres svar på Marvel Studios’ Kevin Feige og DC Films’ Geoff Johns. Kurtzman skulle være den kreative chef for et samlet monster-univers med navnet Dark Universe. Efter én film smutter Alex Kurtzman nu – Dark Universe bliver måske droppet.

Se også: Dark Universe i krise: “Bride of Frankenstein” er udsat på ubestemt tid

Det er The Hollywood Reporter, der erfarer, at Alex Kurtzman sammen med makkeren Chris Morgan forlader Dark Universe efter fiaskoen med “The Mummy”, som Kurtzman instruerede og Morgan producerede.

Den nye udvikling sker kun én måned efter, at Universal valgte at udskyde “Bride of Frankenstein” på ubestemt tid. Det var ellers meningen, at Bill Condons monsterfilm skulle være næste kapitel i Dark Universe.

Er Dark Universe så endeligt droppet? Netop nu overvejer Universal forskellige muligheder, der sandsynligvis vil gå i retning af et større fokus på den enkelte film i stedet for den store sammenhæng i ét stort univers:

”Vi har lært mange ting i den kreative proces med Dark Universe indtil nu, og vi ser disse titler som selvstændige visioner fra den enkelte filmskaber,” siger Peter Cramer, der er produktionschef hos Universal Pictures.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 år siden

Dejligt. Så giver det forhåbentligt større frihed til ordentlige manuskripter,når de ikke hele tiden skal tænke over hvordan de kan hænge sammen
Gravatar

#2 Bachone 6 år siden

eftersom det er i "horror" genren forstår jeg ikke hvorfor de skal fokusere på "good guys"
kan da ikke være så svært at blande en masse onde sammen kort i hinandens film, hvis det skal være dark universe, så gør det da DARK istedet for det pjat. (Monster universe kaldte de det osse på et tidspunkt)

vil da hellere se frankie i 2-4 film end at se ham der dræber frankie, han er jo ligegyldig, ligesom tom cruise var. der var russel crowes figure mere interessant, faktisk nok den mest interessante i hele den mummy film.

hvis de skal have en good guy med i det der lige reder lortet i sidste ende uden at dræbe alle de kendte figurer man vil se kan de bruge van helsing eksempelvis.

Havde utrolig høje forventninger til Dark Universe, men hold da op hvor de ikke tænker ud af boksen!
Gravatar

#3 Zorgo12 6 år siden

Jeg er ved at være træt af at film skal være en del af et "univers". Det er som om film skal hænge sammen, og være episke hele vejen igennem - fremfor bare at lave en god film!

Skriv ny kommentar: