Han var bedste ven med de dræbende raptors i “Jurassic World”. Det tætte forhold ser ud til at fortsætte imellem Chris Pratt og de dræbende dinoer i første mini-teaser til “Fallen Kingdom”.

Se også: ”Jurassic World”-sequel fordobler antal animatronics-specialister

Det er instruktør J.A. Bayona, der på Twitter har delt den korte video med Chris Pratt tilbage i rollen som Owen Grady, som kæler for en baby-raptor.

Vi er blevet lovet mere flere ‘ægte’ animatronics-dinoer til denne sequel, men spørgsmålet er, om lige netop denne baby-raptor ikke er CGI?

“Jurassic World: Fallen Kingdom” får premiere d. 7. juni.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Snipp 6 år siden

Var dinoer enlig som katte dengang?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Kaversmed 6 år siden

#1 Nej.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Snipp 6 år siden

Kaversmed (2) skrev:
#1 Nej.


Så synes jeg det er mærkeligt at den opfør sig som en.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Durante 6 år siden

#1 De kunne også opføre som hvalrosser eller Helle Thorning-Schmidt. Vi har ikke en ærlig chance for at vide ret meget om den sociale adfærd der ikke har at gøre med deres udseende såsom panser og fjer, så om en velociraptorunge ville opføre sig sådan i virkeligheden er i teorien muligt... adfæren kunne i princippet ikke være anderledes end en ugle (som er en fugl, som er et produkt af dinosaurernes evolution, som.... you got the point), som er ligeså kælne.

Med det sagt, så ligner det mere et show-of af teknikken i jurassic world 2 og ikke et decideret klip fra filmen
Gravatar

#5 Alex- 6 år siden

#1 #2 #3 #4 Virkelige dinosaures adfærd er komplet irrelevant for Jurassic Park. BD Wongs karakter Henry Wu siger netop i Jurassic World at man har genmanipuleret dinoernes DNA til ugenkendelighed, for at gøre dem langt mere spændende for publikum. Så at man har proppet lidt katte DNA ind i en raptor for at gøre dem til kæledyr er ikke overraskende. :)

Skriv ny kommentar: