Joe Manganiello har længe været annonceret i rollen som Deathstroke, der får en egen solofilm instrueret af Gareth Evans (“The Raid”). Nu får vi så endelig afsløret det første billede af Manganiello som netop Deathstroke – spoilers fra “Justice League i det følgende!

Se også: Post-credit-scenen i “Justice League” teaser The Society

Billedet, som Joe Manganiello selv har delt på Twitter, er nemlig fra post-credit-scenen i “Justice League”, hvor han efter rulleteksterne lægger fremtidige skurkeplaner i selskab med en undsluppen Lex Luthor.

Det er Zack Snyder, der har optaget scenen, som lægger op til fremtidens DCEU-skurke – enten i form af The Society eller måske en udgave af Injustice League, der tæller medlemmer som netop Lex Luthor og Deathstroke, men også Jokeren, Harley Quinn og Catwoman.

Deathstroke var oprindeligt tiltænkt skurkerollen i “The Batman”, dengang Ben Affleck stadig var instruktør og manuskriptforfatter på den kommende solofilm om Batman.

Den idé har den nye instruktør på projektet, Matt Reeves, angiveligt bevæget sig væk fra, hvilket har åbnet op for en “Deathstroke”-film og muligvis en fremtid som modstander for Justice League i selskab med Lex Luthor og en Injustice League.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: