Det er efterhånden velkendt, at Marvel Studios leger med forskellige genrer til deres MCU-film. Fra koldkrigs-thrillers til ungdomsfilm i high school. Nu forsøger Marvel Studios sig med en romantisk komedie.

Se også: Marvel: Vi laver forskellige film – det er ikke den samme film igen og igen

Det er ComicBook, der skriver, at den kommende sequel til “Ant-Man” med titlen “Ant-Man and the Wasp” bliver en romantisk komedie.

Og med tanke på titlen så er det næppe svært at gætte, hvem der bliver de to romantisk involverede i Peyton Reeds fortsættelse af historien om den mindste Marvel-helt.

Det er igen Paul Rudd, der spiller rollen som Scott Lang/Ant-Man, som også i “Ant-Man” spillede over for Evangeline Lilly i rollen som Hope Van Dyne. Det er netop Lilly, der ifører sig The Wasp-dragten.

“Ant-Man and the Wasp” får premiere d. 5. juli.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Hive 6 år siden

De skal til at stoppe med al det komedie... det var slemt nok at Thor: Ragnarok - en film der handlede om dommedag, Asgard's undergang - til tider var mere fjollet end Guardians of The Galaxy og Deadpool... jeg siger ikke, at vi behøves at være Zack Snyder dystre - men skru dog lidt ned for blusset med gak og løjerne...
Gravatar

#2 Gorman 6 år siden

#1 vil tildels give dig ret. Det virker rigtig godt i mindre mængder, men synes også at ragnarok kammede lidt over og til tider blev fjollet. Særligt Taika waititi’s Korg var for meget.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 MartinEH 6 år siden

Kan kun give jer fuldstændigt ret - jeg håber de holder samme niveau af humor som i Ant-Man... Thor RAgnarok kammede fuldstændigt over, hvor enhver situation, der havde bare en grad af alvor blev udvandet af en joke... lige i overkanten for en historie af den karakter.
Gravatar

#4 Hive 6 år siden

Korg blev fuldstændigt spoleret. Det var en skam.

Skriv ny kommentar: