De danske politikere vil ikke bare se stille til, imens de danske forbrugere flytter deres tv-forbrug fra danske kanaler til Netflix. Derfor foreslår regerings-partiet Venstre nu en ny dansk streaming-tjeneste med navnet Danflix.

Se også: Danske politikere kræver dansk indhold fra Netflix

Med forslaget vil Venstre samle dansk-produceret indhold på Danflix, der skal gøre det lettere for forbrugerne at finde frem til det danske indhold:

”Det skal være nemt for forbrugerne at gå til det. Derfor er vores forslag, at man laver en Danflix-app og en Danflix-kanal. Så vil forbrugerne ret hurtigt blive vant til, at det er der, man går ind, hvis man vil se dansk public service-indhold,” siger Britt Bager, Venstres kultur- og medieordfører, ifølge BT.

Forslaget er en del af de kommende forhandlinger om et nyt medieforlig, hvor der på forhånd lægges op til, at DR skal beskæres til fordel for flere private aktører som TV3, Discovery eller JP/Politikens Hus, der kan få del i public service-midlerne, hvis de gør indholdet tilgængeligt på Danflix.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Interessant ide. Dog ejes domænet af en dansker som selv fik ideen som de "kloge" politikkere nu åbenbart også har fået.
Syntes dog det er en bedre ide at fjerne licens og lade dem som vil benytte de tjenester som licensen går til, selv betale for det. Det er hvad der er retfærdig over for alle.
Nu er licens ikke noget der kan sammenlignes med skatten, som betaler til vores Politi eller sygehusvæsen.

Skriv ny kommentar: