Manuskriptforfatterne Paul Wernick og Rhett Reese, der i september sidste år blev hyret af Sony til at skrive spin-off-filmen om Spider-Man-skurken Venom, kan nu fortælle, at de er i fuld gang med manuskriptet.

Parret, der tidligere har stået bag Sonys “Zombieland”, fortæller, at de har været fans af Venom selv inden “Spider-Man 3” blev lavet, og at de som unge læste tegneserierne med karakteren. ”Vi kendte til mytologien bag Venom, men vi begyndte at nærstudere karakteren, da vi fandt ud af, at vi kunne få opgaven.”

Wernick og Reese vil dog ikke afsløre noget af handlingen i den kommende film: ”Vi kan ikke tale om det. Det er superhemmeligt.”

Det er derfor stadig uklart, hvilken udgave af Venom, som filmen vil følge. Hvis det bliver Eddie Brock (spillet af Topher Grace i “Spider-Man 3”), vil det kræve lidt historieændring, når man tager den tredje “Spider-Man”-films slutning i betragtning. I det omfangsrige tegneserieunivers er der til gengæld flere karakterer, som senere i forløbet ligeledes bliver overtaget af den udenjordiske symbiot, og Sony har derfor mulighed for at caste en ny skuespiller i rollen til “Venom”.



Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 David Munch 15 år siden

Forhåbentligt med en ny instruktør.. Bleh
Gravatar

#2 Hive 15 år siden

Venom skulle aldrig have været proppet ind i Spider-Man 3. Han blev brugt fuldstændigt forkert og blev en anelse fejlcastet.
Gravatar

#3 The Duck 15 år siden

Venom i Spider-Man 3 var helt igennem forfærdelig(ligesom filmen generelt), fx hvorfor rullede det seje og uhyggelige Venom ansigt væk når han skulle tale? 'Heldigvis' for Venom havde de en omend endnu værre skurk i form af Sandman med.
Gravatar

#4 The Dark Knight 15 år siden

Jeg synes nu at Venom var meget cool. Men det kunne helt sikkert gøres bedre...
Gravatar

#5 filmz-Grevefar 15 år siden

Var Eddie Brocks version af symbiosen ikke bedre kendt som Carnage?
Gravatar

#6 filmz-Bruce 15 år siden

... at de har været fans af Venom selv inden "Spider-Man 3

Ja forhåbentlig, for hvem helvede kunne blive fans af Venom efter!!!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 Chrisenry 15 år siden

#5 - nej, Cletus Kasady er Carnage, Eddie Brock er Venom
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: