James Camerons “Avatar” fortsætter ufortrødent sin sejrsgang verden over ved nu også at indtage Kina og sikre sig den bedste åbningsdag nogensinde i det store land.

Med en omsætning på 33 millioner yuan – hvilket svarer til ca. 25 millioner danske kroner – overtager “Avatar” førstepladsen fra den kinesiske film “A Simple Noodle Story”, der ellers selv havde taget rekorden tilbage i december med en åbning på 21 millioner yuan.

En af de ting, der i høj grad var årsag til, at “Avatar” kunne indtage førstepladsen, var, at filmens billetpriser ligesom i resten af verden er dyrere end normalt grundet filmens længde og 3D-gebyrer.

Se også: ”Avatar” slår “The Dark Knight” – har nu omsat for 1 MILLIARD dollars!



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Riqon 14 år siden

Endnu en rekord... kan vi ikke bare samle alle rekorderne i en nyhed om måneds tid, når de alle sammen er kommet ind? Det sparer plads. :-P
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 bnm 14 år siden

Filtrer på avatar og/eller rekord. Problem solved.
Gravatar

#3 lassep 14 år siden

Det lyder ikke af ret meget. Mener den indspillede omkring 135 millioner på åbningsdagen i USA og omkring 10 millioner i Danmark i åbningsweekenden.
Hvad koster det egentlig at komme i biografen i Kina?

Godt nok er Kina ikke så rigt et land som Danmark eller USA, men alene pga. antal af indbyggere ville jeg tro den havde indspillet mere.
Gravatar

#4 OxxY 14 år siden

http://www.slashfilm.com/2010/01/06/avatar-earns-chinas-biggest-ever-opening-box-office/priserne er åbenbart også rigtig høje i kina til avatar.

Skriv ny kommentar: