Biografmørket fyldes i denne uge af tænderskærende uhygge, dokumentarisk realisme og tæsk til romerne.

Klik på de enkelte filmtitler for at læse anmeldelser, se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

Palme”: Dokumentar om mordet på den svenske statsminister Olof Palme, der i sin tid markerede sig som pioner inden for politik, ikke mindst på grund af hans idealistiske holdninger og fremragende evner som debattør.

Asterix & Obelix og Briterne”: De gæve gallere er atter tilbage for at dele smæk ud til romerne og alle andre, der kommer i vejen for Asterix og Obelix, når de bliver nødt til at rejse til England og hjælpe deres britiske fætter, Fixfax.

The Imposter”: Tre år efter at den 13-årige amerikaner Nicholas Barclay forsvandt, dukker en forvildet teenager op ved byens lokale politistation og påstår, at han er Nicholas. Familien tror godvilligt på ham, men efterhånden går det op for dem, at drengen hverken ligner eller lyder som deres søn.

Ugens biografpremiere:”Paranormal Activity 4”: I det fjerde kapitel i den berømte gyser-serie bliver teenageren Alice udsat for en række mystiske, paranormale hændelser, da Katie og hendes søn Robbie flytter ind i huset ved siden af. Det viser sig nemlig, at Katie bærer på en frygtelig og farlig hemmelighed, der tilsyneladende har fulgt hende til den nye adresse.



Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 lordsasa1 11 år siden

Åh nej. De er sat.. så uhyggelige :-)

Skriv ny kommentar: