Christopher Nolans langvarige, trofaste filmfotograf Wally Pfister er i gang med forberedelserne til sin instruktørdebut “Transcendence”, en science-fiction film der har Johnny Depp i hovedrollen.

Se også: Handling til kommende sci-fi-film med Johnny Depp afsløret.

Emily Blunt (“Looper”) og Rooney Mara (“The Girl With The Dragon Tattoo”) har begge været interesseret i den kvindelige hovedrolle, men ingen af dem har endt med at få den, da den nu i stedet er gået til britiske Rebecca Hall, der nok bedst er kendt for sin rolle i “The Town”.

Filmen foregår i den nære fremtid og omhandler den succesfulde videnskabsmand Will, der skaber en supercomputer. Under en forelæsning på et universitet bliver Will dødeligt såret af en snigskytte. Før, han dør, når hans kone Evelyn dog at uploade hans hjerne til den supercomputer, han selv har skabt. Først er de overbevist om, at eksperimentet har slået fejl, men pludselig sker der noget, der kan ende med at få fatale konsekvenser for hele menneskeheden.

Udover Depp og Hall medvirker bl.a. også Paul Bettany i filmen, der er produceret af Nolan ud fra et manuskript af forfatteren Jack Pagle. “Transcendence” har efter planen premiere over sommeren i 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Mr AC 11 år siden

Lyder for mig som Colossus: The Forbin Project blandet godt op med Skynet.

Kunne blive rigtigt godt hvis de skærer historien rigtigt.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Yellow-TV 11 år siden

Wally Pfister og Johnny Depp, jeg solgt!

Skriv ny kommentar: