Ask Hasselbalchs “Antboy” har været en kæmpe succes i de danske biografer, hvor familiefilmen har solgt næsten 175.000 billetter. Ikke overraskende har en toer derfor netop fået grønt lys.

Se også: ”Antboy” banker Superman i de danske biografer.

Oscar Dietz vender tilbage i “Antboy 2” som folkeskoleknægten Pelle Nøhrmann, der i al hemmelighed også er superhelten Antboy, som kan kravle på vægge, tisse syre og tæske superskurke med manér.

Efter at have besejret superskurken Loppen (Nicolas Bro) i første film, er Antboy populær som aldrig før. Men Pelle står pludselig overfor nye udfordringer, da den nye dreng på skolen, Anti-Christian, ikke skyr nogen midler for at stjæle hans elskede Ida fra ham. Og som om det ikke er nok, så er Antboy også hjemsøgt. En ny superskurk har meldt sig på banen…

“Antboy 2” forventes at få biografpremiere i slutningen af 2014, og Ask Hasselbalch er atter i instruktørstolen, mens Anders Ølholm også skriver manuskriptet til toeren, som ligeledes baseres på Kenneth Bøgh Andersens populære bogserie.

Klik i videoen herunder for at Filmz TV’s interviews med Hasselbalch, Andersen og Dietz i forbindelse med premieren på den første “Antboy”!



Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Outbound Sith 10 år siden

Fedt! :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder

Skriv ny kommentar: