Til næste år får den syvende film i “Fast & Furious”-franchisen premiere. Og skal man tro produktionsselskabet bag filmene, Universal Pictures, kan fans af serien godt glæde sig til at få mere benzin i blodet.

Se også: Vin Diesel deler nye billeder fra “Fast & Furious 7” på Facebook.

Donna Langley, der er en af de øverste chefer på Universal Pictures, udtaler, at der kommer mindst tre film mere. Hun udtaler, at de seneste tre film er blevet større og større, og at der derfor nok er mere at komme efter.

Justin Lin, der har instrueret fire af de i alt syv film, har tænkt sig at vende tilbage til franchisen, og han har har planer om at lave to film, som skal optages back-to-back (altså på samme tid).

Hvis Donna Langley får ret, kan der altså blive lavet helt op til 10 film i franchisen, der målt på film allerede er blandt de absolut største i historien.

Hvorvidt Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson vender tilbage i yderligere tre film, melder historien ikke noget om.

”Furious 7″ kører ind i de danske biografer i midten af april næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 David Munch 9 år siden

Nu synes jeg personligt ikke at større-og-større er noget som klæder series. Kunne godt tænke mig at de kom ned på gadeplan igen, med en mere jordnær historie med mere karakterudvikling.
Gravatar

#2 David Munch 9 år siden

*Serien
Gravatar

#3 Mr AC 9 år siden

I det mindste så snakker de ikke reboot
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

Skriv ny kommentar: