Han har ønsket sig den længe, “Hellboy”-skuespilleren Ron Perlman, men det har ikke virket sandsynligt. Det gør det nu: Ron Perlman er sikker på, at “Hellboy 3” nu bliver til virkelighed.

Se også: Ron Perlman er frisk på “Hellboy III” – den bliver bare aldrig til noget

I et interview med Variety fortæller Ron Perlman, at det hele tiden har været meningen, at filmene om Hellboy skulle ende ud i en trilogi:

”Det var altid meningen, at sagaen om Hellboy skulle have en begyndelse, en midte og en afslutning. Var du loyal nok til at komme og se begge de første to film, så skylder vi dig en afslutning. Og der vil komme et tidspunkt, hvor Hellboy skal leve op til sin skæbne, som er at blive apokalypsens udyr eller undertrykke den skæbne ved at ofre sig selv, så menneskeheden ikke bliver udslettet,” siger Perlman, der videre fortæller, at han sætter alt ind, for at den tredje film skal blive til virkelighed:

”Den diskussion handler den tredje film om, og jeg synes, det er en diskussion, der er værd at tage. Det skylder vi vores fans, og det er jeg meget tydelige omkring,” afslutter Perlman med en yderligere bemærkning om, at manuskriptet allerede ligger skrevet oppe i instruktør Guillermo del Toros hoved.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Dafojk 8 år siden

Skulle overskriften ikke have været:

Ron Perlman: "Hellboy 3" bliver, måske, til virkelighed
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Ikke umiddelbart. Perlman er ret kategorisk i interviewet - han er ikke i tvivl om, at "Hellboy 3" bliver til virkelighed. Om den så gør det, kan være en anden sag. Men Perlman føler sig sikker på, at Hellboy på et tidspunkt må tage sit afgørende, afsluttende valg i en tredje film.
Gravatar

#3 Giraffen 8 år siden

Intet af det Ron Pearlman siger er garanti for en tredje Hellboy. Indtil produktionen af filmen faktisk er startet, vil jeg ikke sige at man kan garanterer noget. Manuskriptet er jo ingen gang skrevet endnu.
Gravatar

#4 Captain Marvel77 8 år siden

næææ, det jo ikke første en skuespiller udtaler sig på egen hånd , på ønske-basis mht en forsættelse af en film, fordi det er jo sidste ende filmselskaberne der har det afgørende ord, desværre .
Gravatar

#5 cain 8 år siden

Captain Marvel77 (4) skrev:
næææ, det jo ikke første en skuespiller udtaler sig på egen hånd , på ønske-basis mht en forsættelse af en film, fordi det er jo sidste ende filmselskaberne der har det afgørende ord, desværre .


Eller Netflix ;)

Skriv ny kommentar: