Der er godt gang i rygterne for tiden omkring Zack Snyders “Batman v Superman” og den første “Justice League”-film. BirthMoviesDeath kan nu løfte sløret for skurkene.

Se også: Zack Snyder: Vi er arven efter Christopher Nolans Batman

I den første “Justice League”-film, der får premiere i 2017, bliver det angiveligt den klassiske Superman-skurk Brainiac, som skal gøre den som skurk. I tegneserierne er Brainiac blandt andet skyldig i at stjæle Kryptons hovedstad, Kandor.

I forårets “Batman v Superman” er det nok en Superman-skurk, som vil true freden. De første trailers har allerede indikeret, at vi ikke er færdige med General Zod, som Lex Luthor genskaber som skurken Doomsday, der i tegneserierne er et præhistorisk væsen fra Krypton, der besidder lignende styrke som Superman.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk premiere den 24. marts 2016.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Starbrow 8 år siden

De første trailers har allerede indikeret, at vi ikke er færdige med General Zod, som Lex Luthor genskaber som skurken Doomsday skrev:


der er intet der indikere at han bliver til Doomsday.
Gravatar

#2 Dørk 8 år siden

Jow jow, filmz har lige indikeret det ;)
Gentlemen. You can't fight in here. This is the War Room!
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

Tja hvis de følger tegne serien er Doomsday et oltidslevn fra Krypton. Men det vil nok tage for meget tid af filmen og få det forklaret eller noget. Hvis det er de vil lave om i det og sige han er lavet ud af General Zod. Men håber ikke de tager Doomsday med i den historie her, da den simpelthen ikke kan klemmes ned til 2 timer, hvis den skal være god, veller og mærket.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

Starbrow (1) skrev:
der er intet der indikere at han bliver til Doomsday.


I trailers indikeres det, at vi ikke er færdige med General Zod. BMD har så erfaret via kilder, at Zod genskabes som Doomsday. Man har eftersigende ladet sig inspirere fra tegneseriernes Bizarro og Doomsday for at komme frem til den Doomsday, som rygtet altså siger, vi får at se i "Batman v Superman".
Gravatar

#5 Geekalot 8 år siden

Lex Luthor laver Bizaro ud af Supermans dna, så de blander 2 suveræne historier sammen og ødelægger mulighed for de kan komme senere. Håber virkelig ikke det er tilfældet.
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#5 Zod har vel netop lidt Superman'ish dna, så det lyder ikke usandsynligt. BMD plejer at være en pålidelig kilde omkring DC.
Gravatar

#7 Geekalot 8 år siden

Meget muligt filmen bliver efter det præmis, men så følger de bare langt fra historierne i Superman.
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#7 Næppe første gang, det sker :)
Gravatar

#9 Geekalot 8 år siden

#8. True, bare ikke helt forstå de slagter 2 kerne historier om Superman, men er jo heller ikke bekræftet endnu afsnyder.
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#9 :)

Skriv ny kommentar: