De har skrevet manuskript til film som “Casino Royale”, “Quantum Of Solace”, “Skyfall” og “SPECTRE”. Nu skal makkerparret Neal Purvis og Robert Wade så skrive danske Nicolas Winding Refns næste film.

Se også: Refns “Drive” kåret som en af årtiets bedste film

Det er Deadline, der kan bekræfte, at Winding Refn nu får særdeles erfaren manushjælp, efter instruktøren selv skrev sin seneste film, den heftigt kritiserede “Only God Forgives”.

Vi ved meget lidt om handlingen på denne nye film, der kommer efter netop færdiggjorte “The Neon Demon”, der får premiere til maj. Det eneste, der er kommet ud om samarbejdet med Purvis og Wade, er, at de skriver på en film med en asiatisk setting kombineret med action-elementer.

Det har fået Indiewire til at spekulere i, om der er tale om spion-filmen “The Avenging Silence”, som Winding Refn tidligere har omtalt som et muligt projekt for ham.

Instruktøren har beskrevet, at “The Avenging Silence” ville have en tavs hovedrolle i stil med Mads Mikkelsen i “Valhalla Rising” og Ryan Gosling i “Drive” sat i Tokyo. Det er måske den film, som Bond-forfatterne nu skriver på.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 8 år siden

Manden har noget at byde på. Helt klart.

Men jeg syntes at hans sidste to film var lidt....meh...syntes også han virker lidt træls og rigelig "jeg vil gerne mænge mig med Hollywood"-skt.

Jeg syntes det lugtede lidt af "jeg øger min popularitet på Hollywoods liste" ved at tage afstand fra det fis Von Trier skød af i Cannes...Jeg mener Refn burde havde sagt:

"Hold nu kæft med at gå så meget amok over det. Det var en upassende udtalese, jojo....men det var jo også lidt sjovt!"

Tror sagtens Refn kunne se det sjove og rock'n'rollede i at lave sådan et kamakazi stunt som Trier gjorde. Så scorede Refn bare lidt billige point ved at udtale sig negativt imod Trier...

Det er lidt ligesom at virke sympatisk ved at sige: "Jeg hader folk som kunne finde på at være onde ved hundehvalpe"....

Go on!
Fuck Jurassic World!!

Skriv ny kommentar: