Hun medvirkede i de to seneste film om Spider-Man – “The Amazing Spider-Man 1 & 2”. Men det fortryder den dobbelte Oscar-vinder Sally Field nu. Hun kalder slet og ret filmene for noget lort.

Se også: Andrew Garfield: Derfor fejlede “The Amazing Spider-Man 2″

I et nyt interview afslører Tante May-skuespilleren, at hun kun medvirkede, fordi filmenes producent var en nær veninde af Field. Alligevel var hun langt fra begejstret for resultatet:

”Det er virkelig svært at finde en tredimensionel karakter i den, så selv om du arbejder med det så godt, du kan, så kan du bare ikke få plads til 10 kilo lort i en femkilos pose,” siger Field til The Wrap.

Begge film blev også en fiasko hos publikum, hvilket har betydet, at Sony nu har lånt “Spider-Man” ud til Marvel Studios, der vil reboote franchisen.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Metallan 8 år siden

Begge film blev også en fiasko hos publikum, hvilket har betydet, at Sony nu har lånt "Spider-Man" ud til Marvel Studios, der vil reboote franchisen.

Så vidt jeg ved, så låner Marvel kun Spider-Man til deres egne film. Sony vil selv reboote franchisen og udgove deres egne standalone film. Ganske vidst i sammenarbejde med Marvel folkene og vist også noget med at Sony må låne et par Marvel karaktere til solo filmene.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Det er Marvel Studios, der laver filmene for Sony fra nu af.
Gravatar

#3 filmkorn.dk 8 år siden

Hun har jo ret. Og det 3. reboot er fandenfisme den største joke i Hollywoods historie. Efterfulgt af det 2. reboot 10 år efter den første trilogi.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#4 Nagash 8 år siden

Hvor har du det fra, Morten? For jeg har også fået samme opfattelse som #1
Gravatar

#5 Metallan 8 år siden

#2

Det er ikke den opfattelse jeg får ud fra pressemeddelelsen de kom med :-)

http://marvel.com/news/movies/24062/sony_pictures_...
Gravatar

#6 terrible_pete 8 år siden

Er hun ikke bare sur over onkel ben døde
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#4 Det er Kevin Feige, der producerer, hvilket er lig med en Marvel-film.

Efter den økonomiske fiasko med "The Amazing Spider-Man 2", så indså Sony, at de ikke selv kunne lave en Spider-Man-film, som nok mennesker vil se. Derfor lavede de en aftale med Marvel: I laver filmen for os, vi distribuerer og tjener pengene på den, men til gengæld må I bruge Spider-Man i jeres MCU-univers.

Det står helt tydeligt i linket fra #5: "...in a film that will be co-produced by Kevin Feige and his expert team at Marvel and Amy Pascal, who oversaw the franchise launch for the studio 13 years ago. Together, they will collaborate on a new creative direction for the web slinger. Sony Pictures will continue to finance, distribute, own and have final creative control of the Spider-Man films."

Det, der står, er, at Marvel laver filmen, så den ligner en Marvel-film, men at Sony naturligvis har det sidste ord, men det vil de sandsynligvis ikke benytte sig af, da de selv har indset, at Marvel Studios er bedre til at lave Marvel-film end Sony selv.

Så Kevin Feige og Marvel laver en Spider-Man-film for Sonys penge og giver den så til Sony, når den er færdig, så de kan sætte den op i biografen og tjene pengene. Imens kan Marvel glæde sig over, at Spider-Man jo nu er med i næste måneds "Civil War" og fremtidige MCU-film, som de ønsker. Win-win for Sony og Marvel Studios.

Skriv ny kommentar: