Han viser sig næppe i “Captain America: Civil War”. Måske i en post-credit-scene. Men ellers må vi nok vente til “Doctor Strange” med at se titelrollen, der spilles af Benedict Cumberbatch. Men hvem ville han egentlig holde med – Team Cap eller Team Iron Man – hvis han var med i “Civil War”?

Se også: Se billederne: Første kig på Mads Mikkelsens ukendte Marvel-skurk

Det spørgsmål svarer Russo-brødrene nu på, der både instruerer “Captain America: Civil War” samt de to kommende “Avengers: Infinity War”-film. Det gør de i et Facebook-opslag med en gif, der placerer Strange i selskab med Captain America.

I “Civil War”-tegneserien holder Doctor Strange sig ellers neutral i konflikten, men i MCU vælger han altså side til fordel for Team Cap, der ikke vil registreres af regeringen. Spørgsmålet er så, hvordan det vil påvirke forløbet i “Infinity War”?

“Doctor Strange” får premiere den 3. november.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 arnem 7 år siden

Amen for helvede. Det ville sgu da have været federe at finde ud af når man så filmen.

Kunne I ikke have lavet sådan en "Marvel afslører hvem Dr. Strange holder med:" Eller endnu bedre, sådan en clickbait: "Du bliver overrasket over at inde ud af hvem Dr. Strange holder med i Civil War. KLIK HER." Stadig bedre end bare at fucking spoile.
Gravatar

#2 David Munch 7 år siden

#1 Nu forventes det jo ikke at Doctor Strange er med i Civil War, så der er vidst ikke meget spoiler over det.
Gravatar

#3 SublimeKen 7 år siden

#1

Det er en joke, baseret på en gif. Så næppe en spoiler ;)
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

Hvis man nu læste mere en blot overskriften....... før man brokkede sig.
Gravatar

#5 hla72 7 år siden

Ikke for noget, men den gif er fan-made af en fan på Tumblr. At Russo-brødrene har postet den på Facebook siger intet om overhovedet hvilket hold Strange er på, det er ren fis og ballade. Men medierne er hoppet på den med det samme. Såe... slå lige koldt vand i blodet :)

Skriv ny kommentar: