Ryan Reynolds har for alvor sat gang i spekulationerne omkring “Deadpool 2”. Han har nemlig delt en fan-plakat på sin Instagram-profil. Og den giver hint om både premieredato og et muligt besøg fra superhelte-sjakket “X-Men”.

Se også: ”Deadpool 2″ er på vej: Begynder optagelser i 2017

Det er denne plakat fra Deadpool-skuespillerens Instragram-profil, der har fået fut i rygtebørsen.

Plakaten er lavet af en fan og er altså ikke officiel. Den viser Deadpool, der i vanlig flabet stil tegner på et toiletdør-skilt. Herretoilet-symbolet har fået Wolverine-hår og klør. Handicaptoilettets kørestol-symbol har fået påtegnet et X – formentlig en henvisning til Professor X.

Og det har altså fået fans og medier til at spekulere i, om det mon er et skjult hint, om at flere “X-Men” optræder i “Deadpool 2”.

Det er allerede kendt, at Cable er med i den næste omgang “Deadpool”. Og for nylig luftede Quicksilver-skuespiller Evan Peters idéen om en Deadpool/Quicksilver-crossover.

Desuden er det værd at bemærke, at bunden af plakaten hævder, at premieren vil finde sted i 2018.

Det stemmer godt overens med de officielle planer om at begynde optagelserne i starten af 2017.

Det er selvfølgelig uvist, om Reynolds har haft noget af dette i tankerne, da han delte plakaten. Men mon ikke, han har været klar over, den ville give anledning til en masse fan-fortolkning?

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: