Man kan snart ikke andet end beundre ham. Stan Lee er 93 år, men det virker ikke til pension er noget for ham. Derfor er det nu kommet frem, at Lee allerede har indspillet sine obligatoriske camoes til fire kommende Marvel-film, skriver Collider.

Se også: Stan Lee får en biopic: Nu kommer actionfilmen om tegneserie-legenden

Stan Lee har hidtil optrådt i ikke mindre end 26 Marvel-film, og vi kan nu glæde os til at se ham i mindst fire mere. Det er chefen for Marvel Studios, Kevin Feige, der fortæller, at vi har glæde af Stan Lee flere år endnu:

”Vi filmer ikke tilfældige scener. De er altid specifikke. For et par måneder siden i Atlanta fløj Lee ned og filmede fire scener på én dag – for fire forskellige projekter. De er alle fremragende! De er alle totalt forskellige. Og han er utrolig. Han kom, han sad der, han stod der, han stod i dette vindue, og så vendte han hjem.”

Det er endnu ikke sikkert, hvilke film der er tale om, men et bud kunne være “Doctor Strange”, “Guardians of the Galaxy Vol 2”, “Spider-Man: Homecoming” og “Thor: Ragnarok”.

“Doctor Strange” har dansk premiere d. 28 oktober, og mon ikke det bliver Stan Lees cameo nummer 27.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ThomasElbo 7 år siden

Hvis han sagde "projekter" er det vel ikke nødvendigvis film... Det kunne måske også være en af deres tv/netflix-serier... :)

Skriv ny kommentar: