Underholdnings-giganten Disney har en ret enkel strategi. De laver ret beset kun fire typer af film; Star Wars, Marvel, Pixar og Disney-klassikere til live-action. Og det betaler sig.

Se også: Disney fortsætter med animation til live-action: “Snehvide”-film er på vej

Sidste år satte Disney ellers selskabs-rekord med en indtjening på 5,84 milliarder dollars. Men det beløb er allerede overgået i år med aktuelle 5,85 milliarder dollars, skriver MovieWeb.

Og det beløb kommer til at vokse markant, inden 2016 er omme. For “Doctor Strange” er helt ny i biograferne, imens både animationsfilmen “Moana” (på dansk “Vaiana”) samt naturligvis “Rogue One: A Star Wars Story” mangler at få premiere.

Derfor er det ikke urealistisk, at Disney i år snupper total-rekorden fra Universal Pictures, som i 2015 indtjente 6,89 milliarder dollars på grund af succeser som “Fast & Furious 7” og “Jurassic World”.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 thomasdahl79 7 år siden

ja og film som Pirates of the Caribbean er vel heller ik dårligt for omsætningen
Gravatar

#2 Mr AC 7 år siden

Jeg synes det er lidt pudsigt at enten sætter filmselskaber omsætningsrekord eller også så er filmpirater ved at tage livet af dem... der er åbenbart ikke nogen middelgrund.

Men ikke overraskende, for ejerskabet af Marvel, Lucasfilm og Pixar er næsten en licens til at trykke penge
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

Skriv ny kommentar: