Marvel har for alvor kastet sig ind i kampen om ligestilling. Således bliver hele anden sæson af “Jessica Jones”-serien kun med kvindelige instruktører. Den trend fortsætter nu med “Captain Marvel”.

Se også: Marvel: Ulighed mellem kvinder og mænd er ikke acceptabelt

Det er Marvel-chefen Kevin Feige, der nu slår fast, at det er afgørende, at det bliver en kvinde som instruktør for den første MCU-film med en kvinde i hovedrollen:

”En kvindelig instruktør med ansvaret for historien om en kvinde, der også er vores mest kraftfulde helt, er meget vigtigt for os,” siger Kevin Feige til Variety.

Angiveligt er der tre kvinder med i opløbet som instruktør for Brie Larson i titelrollen. Der er tale om Niki Caro (“McFarland, USA”), Lesli Linka Glatter (“Mad Men”) og Lorene Scafaria (“The Meddler”).

“Captain Marvel” får premiere i 2019.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 kblood 7 år siden

At kræve det er en kvindelig instruktør er da bare ikke måden at sikre ligestilling. Så bliver det jo ligesom når man i USA og nok også andre lande, mener at ligestilling er at store virksomheder skal have folk fra nogle bestemte nationaliteter og derfor ansætter ud fra nationalitet mere end kvalifikation.
Gravatar

#2 mr. movie 7 år siden

nej det er ej! det er vigtigt de finder den bedste til jobbet. om det bliver en mand eller en kvinde kan da være ligegyldigt
Gravatar

#3 dunga 7 år siden

Kønsfascisme så det batter.....
Gravatar

#4 Hive 7 år siden

Positiv forskelsbehandling for kvinder eller andre grupper af samfundet fordrer ikke ligestilling. Hvornår lærer vi det? Nok ikke foreløbigt, da feminazisme er syyygt stort for tiden... suk.

Jeg er 100 % for ligestilling. Men det opnår vi ikke på den måde.
Gravatar

#5 Star Trek fever 7 år siden

Øv.

Ville gerne have set denne film. Men ikke med denne form for kønsfiksering.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#6 dunga 7 år siden

Tænk hvis Kevin Feige udtalte... "Vi går efter at finde den dygtigste instruktør der netop lige passer til Captain Marvel. Vi kigger blandt mandlige og kvindelige instruktører, og vælger tetop den der passer bedst ud fra deres kvalifikationer og ikke hvilket køn de er". Det vil være det mest passende og mest kønsneutrale og politisk korrekte at komme med, så lever man netop op til ligestillingsbegrebet, og vælger ikke ud fra om man mener en mand eller dame er bedst....

Skriv ny kommentar: