Store dele af Hollywood blandede sig i det amerikanske valg. Joss Whedon samlede flere “Avengers”-skuespillere imod Donald Trump, og “Rogue One”-forfatterne sammenlignede Donald Trump med Darth Vaders onde Imperium fra “Star Wars”. Nu beder Mark Wahlberg kollegerne om at tie stille.

Se også: Video:Superheltene fra DC og Marvel ser med vantro Donald Trumps tale

“Transformers”-skuespilleren mener således ikke, at man skal blande film og politik sammen:

”Folk lytter ikke alligevel. De køber måske din CD eller ser din film, men du skaffer dem ikke mad på bordet. Du betaler ikke deres regninger,” siger Mark Wahlberg til Task and Purpose.

Han mener, at der er for stor afstand imellem de kendte i Hollywood og så almindelige mennesker:

”En stor del af Hollywood lever i en boble. De er ude af trit med almindelige mennesker, den almindelige fyr, der forsørger sin familie. Jeg er bevidst om den virkelige verden. Jeg kommer fra den virkelige verden, og jeg eksisterer i den virkelige verden.”

Næste gang, Mark Wahlberg eksisterer i Hollywood, er i “Patriots Day”, der får dansk premiere d. 26. januar.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 7 år siden

Og det har han så evig ret i. De lever i anden verden en os andre. De er uden bekymringer for de har så mange penge som de har. Det er en luksus vi andre ikke har.
Så ja de skal sådan set bare lukke R.... de kendte.
Gravatar

#2 rauhe 7 år siden

I det mindste kan amerikanerne vælge at lade være med at se film med de amerikanske skuespillere der er alt for aggresive i deres politiske udspil, og derved forhindre at skuespillerne får borgernes penge - det kan vi danskere ikke.
Lige meget hvad danske skuespillerne/instruktørerne siger af dårlige ting om DK og danskere, skal danskerne betale til dem over skatten.
Det er sgu frustrerende.
Gravatar

#3 Star Trek fever 7 år siden

Han har helt ret, den gode Wahlberg. Det er uhyggeligt irreterende med den konstante indblanding fra de kendtes side
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 nwinther 7 år siden

Begyndte det ikke med Bob Geldorf og hans jule-single? Den havde semi-politiske under- og overtoner og blev en kæmpe succes.

Siden har der ikke været et politisk spørgsmål, Geldof ikke har synes han skulle forholde sig til. Og mange af de andre kändisser er blot fulgt i dét spor, og tror nu at det ligesom er en del af pakken. At de skal sige et eller andet forblommet om dette eller hint, som om de i kraft af stort pladesalg, eller fordi de har læst op af et manuskript, har særlig indsigt i samfundsforhold.

Ja, og så fordi medierne æææælsker at viderekolportere kändissers udtalelser om alt mellem himmel og jord.

Mange organisationer benytter kendte mennesker aktivt. Peta, FN osv. og det giver et fernis af legitimitet.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: