Det gik helt galt ved søndagens Oscar-uddeling. Først blev en levende filmproducent erklæret død ved In Memoriam-segmentet, hvorefter “La La Land” fejlagtigt blev udråbt som vinder af Bedste film, inden “Moonlight” fik sin fortjente pris. Nu får det konsekvenser.

Se også: Video: Forkert Bedste film-vinder blev råbt op i skandale til Oscar

Der er nemlig kun to mennesker, der kan have skylden for, at den forkerte Bedste film-vinder blev læst op. Warren Beatty og Faye Dunaway, der uddelte prisen? Nej.

Derimod to revisor-ansatte fra PWC – Brian Cullinan og Martha Ruiz – som er de eneste to, der kender vinderne på forhånd, og som overrækker vinder-kuverterne til dem, som uddeler prisen.

Det var Brian Cullinan, der gav den forkerte kuvert til Warren Beatty, hvilket betød, at “La La Land” kortvarigt vandt for Bedste film. Både Brian Cullinan og Martha Ruiz har nu deltaget i deres sidste Oscar-show – de er begge fyret, skriver Associated Press.

Samtidig siger Akademiet nu undskyld for, at den levende filmproducent Jan Chapmans billede blev vist, da afdøde kostume-designer Janet Patterson skulle mindes på aftenen.

Oscar-værten Jimmy Kimmel var selv stadig rystet dagen efter showet. Det fortæller han selv i nedenstående video på sit eget show, hvor han beretter om den kaotiske slutning på vanlig komisk Kimmel-facon.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 kblood 7 år siden

Gid dog politik fungerede på denne måde...
Gravatar

#2 kblood 7 år siden

Gid dog politik fungerede på denne måde...
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

#1 og 2 Enig. Dog ikke sikker på vi er enige om hvem der så skulle fyres dog :)
Gravatar

#4 kblood 7 år siden

#3 Ja, man kan vel sige en del er ansvarlige, men jeg mener at hvis f.eks. en kulturminister laver dårlige beslutninger, så skal personen fyres, miste sin minister pension eller noget andet i den stil. Måske med et eller andet 3 strikes system.

I nogle tilfælde er det måske ikke helt klart hvem der havde det egentlige ansvar, men det er jo ikke altid den person der rent fakisk gennemføre det.

Skriv ny kommentar: