Der er ingen ekstra scene før eller efter “Logan”. Det er lige nu sikkert. Men hvad med midt inde i filmen? Meget tyder på, at den mulige ekstra scene findes til de fans, der er hurtige med mobiltelefonen inde i biografen.

Se også: ”Logan”-rygte er usandt: Der er ingen ekstra scene til fans

Colliders normalt troværdige chefredaktør, Steven Weintraub, har længe fastholdt, at der er gemt en ekstra scene til fans i “Logan”. Nu er den måske fundet.

Cirka en tredjedel inde i “Logan” besøger Wolverine, Professor X og pigen Laura en tankstation. Wolverine hjælper Xavier på toilettet, hvor der tydeligt og i flere sekunder bliver vist en QR-kode placeret på siden af toiletbåsen.

Det virker helt bevidst fra Fox-Marvels side at placere en QR-kode der. For de har næppe tænkt, at der findes QR-koder i år 2029, hvor “Logan”udspiller sig. Måske er QR-koden den direkte vej til den ekstra scene?

Filmz har spurgt instruktør James Mangold direkte på Twitter. Imens vi venter på svar, så opfordrer vi alle læsere af Filmz til at blive den første til at få fat på QR-koden, der måske/måske ikke leder hen til en hemmelig ekstra scene.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 benom 7 år siden

ja tak røvhuller ... opfordre endeligt folk til at bruge mobilen inde i salen.
I min lokale bio er de også begyndt at have "mobil spil" lige før filmen ... er jeg også ganske meget irreteret over.

Skriv ny kommentar: