Det er årets vildeste fan-teori. Og måske er den sand. Derfor skal du ikke læse videre, hvis du vil opleve rumgyseren “Life” uspoleret.

Se også: James McAvoy om twist-rolle: Jeg kendte ikke sandheden om “Split”

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Det er Reddit-brugeren toomuchsoull, der har bemærket, at den seneste tv-trailer til “Life” (se nedenfor) i dets 26. sekund viser et klip af en menneskemængde, der ikke er optaget her i 2017 – men derimod 10 år tidligere.

34 minutter og 45 sekunder inde i “Spider-Man 3” fra 2007 optræder det nærmest identisk samme klip med de samme personer, der står på Times Square og kigger op. Tilfældigt genbrug? Måske ikke.

Præcis som med film som “10 Cloverfield Lane” og “Split” har “Life” med store skuespiller i en lille genrefilm været holdt lidt under radaren af sit filmselskab – Sony Pictures, der også stod bag “Spider-Man 3”.

Selv samme Sony har netop annonceret en “Venom”-film til 2018, hvor vi får historien om en alien, der besætter menneskekroppe. Netop Venom var skurken i “Spider-Man 3”.

Som bekendt havde “10 Cloverfield Lane” og “Split” skjulte sammenhænge til andre film. Så kan “Life” i virkeligheden være en prequel til “Venom”? Er alien-monstret fra “Life” en tidlig inkarnation af Venom?

Det kan ikke afvises, fortæller en kilde til Filmz, som har set “Life”. Den fremmede alien er dog ikke flydende sort, som Venom typisk har været det, og den dræber i stedet for at besætte.

Slutscenen ender dog på Jorden uden konklusion, hvor Jake Gyllenhaal advarer imod den mystiske alien. Så hold lige øje med Gyllenhaals næste casting. Er han med i “Venom”, så er der nok noget om snakken.

“Life” får premiere d. 23. marts.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 7 år siden

Men Venom symbioten er ikke et monster som slår ihjel just for fun or food. Den skal bruge en host som den kan lave en symbiose med. Alt vi har set i Life traileren peger ikke på at det er en prequel, men hvis det er, bliver det en MEGET anderledes Venom symbiot og derfor en meget anderledes Venom som fans får lov til at få, igen... Venom i Spider-Man 3 var horribel. Hvis de gør det endnu værre ved at ændre på udseende og hvordan den fungere bliver det endnu engang noget fans ikke vil kunne lide.
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Tror ikke folk skal sætte deres håb op om de har noget med hinanden at gøre :)
Gravatar

#3 Mads47 7 år siden

Man kan sige med 100% sikker hed at disse to film intet har med hindanden at gøre. Det er sket før at man genbruger klip fra andre film, åbnings scenen fra The Shining blev også brugt i Blade runner.

Skriv ny kommentar: