Sony kan ikke selv. Det var konklusionen, da Amy Pascal på vegne af Sony lavede en aftale om, at Marvel Studios skulle producere rebootet “Spider-Man: Homecoming”. Til gengæld må Kevin Feige og Marvel Studios bruge Spider-Man i MCU. Men det kan blive en kort fornøjelse.

Se også: Ny trailer: Spider-Man kæmper alene uden Avengers i “Homecoming”

For selv om “Homecoming” får premiere til sommer, hvorefter Spider-Man skal medvirke i “Avengers: Infinity War” og sandsynligvis også “Avengers 4” for derefter at give premiere til en sequel-solofilm i 2019, så er han kun på et midlertidigt gæstevisit i MCU:

”Filmselskaber beslutter sjældent at arbejde sammen om at lave en film. Faktisk sker det måske aldrig igen, efter vi har lavet en sequel,” siger Pascal til Cosmic Book News.

Dermed indikerer Pascal, der er executive producer på solofilmene om Spider-Man, at Sony-Marvel har planer om selv at producere fremtidens “Spider-Man”-film.

Derfor bliver de to næste “Avengers”-film sandsynligvis de sidste to MCU-film, vi får at se, hvor Spider-Man kæmper sammen med Iron Man og Captain America.

Og det giver god mening set i lyset af, at Sony-Marvel har planer om at sætte gang i et eget Marvel-univers baseret på “Spider-Man”-karakterer som Venom, Black Cat og Silver Sable.

Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 6. juli.

Følg FILMZ på FACEBOOK.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mr AC 7 år siden

Så det låner Spiderman ud til Marvel for at få dem til at rette op på historien, og så trækker de ham hjem igen til Sony for at malke franchisen for de sidste penge... smart!
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Gorman 7 år siden

#1 ha - også min første tanke.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Jach 7 år siden

#1 Lige præcis. Det var jo selveste grunden til de stoppede, Spider-Man blev ved med at tjene mindre for hver film, så samarbejdet var den eneste måde at gøre det noget værd, ikke kun franchisen men også Sony's filmselskab. Forhåbentligt vil det ende med at Venom bliver koblet til Spider-Man i stedet for en solo film hvor Spider-Man ikke eksistere.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#4 Fc-Sonny 7 år siden

MCU?
Dette ste er vist kun for indviede.
Gravatar

#5 Nagash 7 år siden

#4 - Marvel Cinematic Universe. Og nej, du følger bare for lidt med i Marvel ;-)

Skriv ny kommentar: