Lucasfilm gjorde det med Princess Leia i “Rogue One”. Nu gør Ridley Scott måske det samme med Ripley til en af de kommende prequels til “Alien” fra 1979.

Se også: Lucasfilm: Vi genskaber ikke Princess Leia med CGI

Det er Ridley Scott, der selv åbner op for muligheden med en digitalt yngre Sigourney Weaver tilbage i rollen som Ellen Ripley, som var det 1979 igen.

Til Empire siger Ridley Scott, at CGI er en mulighed, hvis Ripley skal tilbage i én af de i alt to planlagte sequels til den kommende “Covenant”.

Tidligere har Scott ellers leget med tanken om hele seks nye “Alien”-film, men altså kun to efter “Alien: Covenant” er planlagt, inden forbindelsen er skabt til originalen fra 1979, hvor vi altså måske igen får Ripley at se.

“Alien: Covenant” får premiere d. 18. maj.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Håber godt nok ikke Ridley Scott gør dette. Kan gå med til en lette foryngring af Ripley og Hicks hvis det var til Blomkamp´s version. Men syntes helt klart Ridley Scott skal holde Ripley helt ude af de prequels han er ved at lave.
Gravatar

#2 Gorman 6 år siden

Det er jeg ikke umiddelbart fan af. Men kan nok gå an i en cameo - men for Guds skyld ikke i en egentlig rolle. Leias cameo var f.eks helt ok (men tydelig kunstig) og gav en fin overgang til originalen.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 KEiZ 6 år siden

Tvivler også på at der er tale om en bærende rolle, men kan nu heller ikke se hvordan det skulle passe ind med mindre de laver en film der efter Alien, da hun jo bare er en pilot, der ikke har nogen forbindelse til noget tidligere. Med mindre Ridley er ligeglad med de andre film.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: