Nu skulle den være god nok. Efter flere udsættelser så afslører James Cameron og Fox nu endelig den endelige premieredato på fortsættelsen til “Avatar”.

Se også: James Cameron udsætter igen-igen-igen “Avatar 2″

Det er ComingSoon, der skriver, at “Avatar 2” får premiere d. 18. december i 2020 – 11 år efter originalen.

Men det stopper ikke her. Cameron afslører også datoerne for de øvrige tre sequels, der følger efter.

“Avatar 3” får premiere i 2021, “Avatar 4” i 2024 og endelig sluttes franchisen i 2025 med “Avatar 5” – alle december.

James Cameron har færdiggjort manuskripterne til alle fire fortsættelser, præcis som optagelserne til alle fire sequels vil blive lavet på én gang.

Produktionen begynder senere i år.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mads47 6 år siden

Jeg tvivler meget på at Avatar 2 kan generober det samme publikum som første gang, 3D var nyt og det trak mange folk ind.
Gravatar

#2 Hive 6 år siden

Mads47 (1) skrev:
Jeg tvivler meget på at Avatar 2 kan generober det samme publikum som første gang, 3D var nyt og det trak mange folk ind.


Enig - og der vil også være gået riiiigtigt lang tid mellem filmene når 2'eren udkommer. Avatar er ikke længere frisk i hukommelsen, folk hungrer ikke efter mere på samme måde som de gjorde i tiden lige efter.
Gravatar

#3 monzoon 6 år siden

Efter at have set den igen og gennemtænkt ideen... så var det 3d der fik den helt op i det fede felt. Vil gerne se 2eren mm men det er ikke et must
to infinity and beyond!
Gravatar

#4 BlackJesus 6 år siden

Mon ikke historien er gennemtænkt. Avatar er jo et stort univers man sagtens kan få rigtige gode film ud af. Premiere datoen lugter lidt af at de venter star Wars episode 9 er udkommet, da det tydeligvis gå udover indtjeningen.

Skriv ny kommentar: