Lige siden HAL 9000 fra “Rumrejsen år 2001” så har det været pænt uhyggeligt med en AI-robot til at styre et rumskib. Det bliver det helt sikkert også i “Alien: Covenant”.

Se også: Første reaktioner: “Alien: Covenant” er bedre end “Prometheus”

Ny kortfilm gen-introducerer nemlig den kunstigt intelligente MUTHER om bord på “Covenant” som optakt til den kommende “Prometheus”-opfølger.

Foruden referencen til MU/TH/UR 6000 – styresystemet i den originale “Alien”, så er mor-temaet gennemgående for “Alien”-franchisen, som altid har haft fokus på stærke kvinder, aliens-mødre med tilhørende æg samt en teori om, at Daniels fra den kommende prequel har en familiær forbindelse til Ripley fra netop “Alien”.

“Alien: Covenant” får premiere d. 18. maj.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Lawman 6 år siden

Netop mor-temaet er gennemgående for "Alien"-franchisen, som altid har haft fokus på stærke kvinder, aliens-mødre med tilhørende æg samt en teori om, at Daniels fra den kommende prequel har en familiær forbindelse til Ripley fra "Alien".


Der bliver den virkelig slået ud af parken med eksempler på, at mor-temaet er gennemgående i Alien-filmene. Stærke kvinder har som sådan ikke noget at gøre med mor-temaet, og så spekuleres der i den fremtidige handling.

Hvis man nu bare var lidt inde i Alien-universet, kunne man have nævnt, at Mother (MU/TH/UR) ikke erstatter noget som helst, men går igen fra den første Alien-film fra 1979 hvor AI'en på Ripleys skib var selvsamme Mother...
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 Ah ja, naturligvis, takker, jeg tilføjer.
Gravatar

#3 KEiZ 6 år siden

Tror ikke jeg vil se flere teasere, det ser super lovende ud det hele.......
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: