Han er snart premiereaktuel som skurken i “Abernes planet: Opgøret”. Lige nu er Woody Harrelson dog på optagelser til den kaosramte “Star Wars: Han Solo”, som han nu kan afsløre titlen på.

Se også: ”Star Wars”-kaos: Klipper fyret – underviser hyret til Han Solo-skuespiller

Det er The Late Show with Stephen Colbert, der konfronterede Woody Harrelson med en opdatering på Instagram, hvor skuespilleren er iført en t-shirt med titlen “Solo”.

Harrelson bekræfter, at “Solo” aktuelt er titlen til solofilmen om den unge Han Solo, men at der er tale om en midlertidig titel – altså kan den blive ændret inden premieren.

Woody Harrelson spiller rollen som Beckett, der er mentor for den unge Han Solo, som spilles af Alden Ehrenreich.

Senest har fortællingen om “Solo” mest omhandlet kaos og fyringer omkring produktionen, der kulminerede med udskiftningen af Phil Lord og Chris Miller som instruktører til fordel for Ron Howard.

“Solo” får forventet premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 LukeStarkiller 6 år siden

Syntes ikke Solo, er en speciel god titel, så håber de ændre den, men den komme nok til at hedde "et eller andet a Star Wars story" hvis de følger Rogue One. Selv syntes jeg den bare brude hedde "Han Solo - a Star Wars story", syntes ikke Solo i sig selv lyder godt.
Gravatar

#2 Mads47 6 år siden

Synes heller ikke rigtig 'Solo' er en god title og det lyder underligt i sammenhængen 'Solo: A Star Wars Story', hvor 'Han Solo: A Star Wars Story' lyder mere korrekt. Eller de kunne prøve at være lidt mere originale og give den lidt mere adventure'ish title, eks. 'Han Solo and the Kessel Run: A Star Wars Story'
Gravatar

#3 LukeStarkiller 6 år siden

Helt klart det kunne være sjovt, hvis de valgte en mere "original" titel, men tror der er får meget på spil til at de tør. Folk skal vide hvad filmen er, ved hurtigt at kigge på titlen.

Skriv ny kommentar: