Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 224

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  8%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

Vil du se film af/med #MeToo-anklagede?

 • Ja
  84%
 • Nej
  16%

#1

8. dec. 2017 17:53

Selvfølgelig vil jeg ikke dét.
Når folkedomstolen har talt, er jeg den første som følger trop.

Jeg er ved at "af-se" Usual Suspects. Pulp Fiction og Gangs of New York er allerede slettet af tavlen.

Py pøj.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#2

8. dec. 2017 19:44

Jeg vil gå ind og se en #metoo anklaget film, som jeg ellers normalt ikke ville gå ind og se, bare i anti-protest, for det #metoo lort har mistet enhver betydning!

Sjovt, som alle de skuespillerinder kommer med anklager, så mange år efter, nu hvor deres karriere er gået i stå og de ikke får omtale mere, fremfor at komme med det dengang det foregik!

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#3

10. dec. 2017 19:10

Jeg vil gå ind og se en #metoo anklaget film, som jeg ellers normalt ikke ville gå ind og se, bare i anti-protest, for det #metoo lort har mistet enhver betydning!

Sjovt, som alle de skuespillerinder kommer med anklager, så mange år efter, nu hvor deres karriere er gået i stå og de ikke får omtale mere, fremfor at komme med det dengang det foregik!Pistolprinsen (#2)

Også mig - man skulle tro om der er nogle der blot siger det fordi at komme med på bølgen og blive kendt. Who knows. Der er jo intet bevist endnu så vi kan jo ligesom dem også lave vores egne konklusioner.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

10. dec. 2017 20:14

ligesom de andre brugere i denne tråd er jeg også komplet hjernedød

#5

12. dec. 2017 14:05

Ældre film ja. Men jeg indtil videre er der ingen af dem jeg har set takle det særlig godt, så jeg vil ikke støtte dem.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#6

12. dec. 2017 20:10

Jeg vil gå ind og se en #metoo anklaget film, som jeg ellers normalt ikke ville gå ind og se, bare i anti-protest, for det #metoo lort har mistet enhver betydning!

Sjovt, som alle de skuespillerinder kommer med anklager, så mange år efter, nu hvor deres karriere er gået i stå og de ikke får omtale mere, fremfor at komme med det dengang det foregik!Pistolprinsen (#2)

Er så enig. Og det er ret sjov hvordan en anklage pr automatik betyder at den anklagede er skyldig.....

#7

12. dec. 2017 20:16

Ældre film ja. Men jeg indtil videre er der ingen af dem jeg har set takle det særlig godt, så jeg vil ikke støtte dem.Jach (#5)

Vil du støtte Steven Spielberg? Eller stortset alle hollywood instruktører/producers? Der er jo flere skuespillere der har udtalt sig at stortset hele Hollywood er pædofile inkl. Steven Spielberg. Det er rygter, som JO lige præcis er alt det #MeToo går ud på.

Jeg ser gerne en Steven Spielberg film, fordi han ikke er dømt. Men hvis jeg skulle se film ud fra rygter, så havde jeg fravalgt ham.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#8

12. dec. 2017 20:31

er man skyldig hvis man er dømt? især i usa handler det vist mere om at have penge nok til de rigtige advokater. og hvem har udtalt at steven spielberg er pædofil?

#9

12. dec. 2017 20:31

#7 er der nogen der specifikt har anklaget Spielberg fra noget ? ellers er hvad du siger jo irrelevant, og igen det er som sådan ikke ulovligt at være pædofil, og alle dem der siger hele hollywood er pædofile ved ikke hvad det er :)

men igen altså, dom og retssag og bla bla bla er jo ikke relevant i mange af sagerne, da der er snakke om upassende opførsel, hvilket man selvfølgelig bliver fyret for ikke sendt i fængsel, det er ganske normalt og sker hver dag over hele verden, hvorfor skulle hollywood være hævede over det ?

men on topic har jeg ikke et problem med at se en film med en der er anklaget, eller dømt for et eller andet, er jo ikke relevant for om filmen er god eller ej, men har heller ikke et problem hvis de bliver fyret.

#10

12. dec. 2017 22:11

#8+9 https://squawker.org/culture-wars/a-2003-essay-by-actor-crispin-glover-suggests-steven-spielberg-appreciated-the-sexuality-of-young-boys/ men som jeg skriver så er det rygter - og jeg sammenligner det jo med #metoo som også kun er ren rygter -der er ingen beviser! Der er flere med en simpel google søgning, hvor der står at langt de fleste i holllywood er pædos/overfald.

Mejse.. igen er din logik i vejret. Normal hr. og fru jensen ser pædo på samme niveau som overfald på kvinder. Det burde du også vide hvis du er tit på facebook og læser nyheder der handler om pædos.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#11

12. dec. 2017 22:34

#10 tja allerede der går det jo galt, for der er kæmpe forskel på rygter og beskyldninger/anmeldelser, og ja der er da sikker noget af #metoo der ikke er rigtigt, men at sige det hele kun er rygter siger lidt mere om dig end om #metoo.

det gør hr. og fru jensen på ingen måde....de ser det som MEGET forskellige ting, hvilket det også er. jeg er sjældent på facebook da der ikke er noget at komme efter :P men nyheder jo da, og sjovt at jeg har et andet billede af det.....folk ser meget forskelligt på overgreb på børn og voksne kvinder....ikke at det ene nødvendigvis er værre end det andet det vil jeg ikke være dommer over.....men jeg har aldrig set eller hørt eller snakket med nogen der mente det var på samme niveau, og hvis det er kan jeg ikke se hvordan det gør det relevant ? der er stadig forskel på rygter og beskyldninger af specifikke personer for specifikke grunde.

men hvor er min logik i vejret ? fordi at jeg ikke mener man skal for en domme for upassende opførsel ?

#12

12. dec. 2017 22:59

#11 nu er #metoo jo så heller ikke kun overgreb på kvinder, det er overgreb generelt, både kvinder og mænd, har brugt det og nogen af overgrebene har været på dem som børn, så det dækker stort set alle overgreb.

#13

12. dec. 2017 23:48

#11+12 som du selv skriver i #8 så er pædofile jo irrelevant? Men det er det jo ikke. Du er dum er at høre på og er umulig at diskuter med. Pædofili i hollywood er et problem, så hvorfor fuck kan jeg ikke bruge det i denne her forbindelse? - det kommer jo ikke som en overraskelse da, der har været rygter om det siden 80 og 90'erne. Det går sikker længere tilbage.

Selvfølgelig er der forskel på overgreb på børn og ældre. Men mange af de #Metoo var fra dengang de var unge. Så derfor kan jeg godt bruge pædofili her. Bum færdig. Jeg stopper med at svare tilbage.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#14

12. dec. 2017 23:59

#13 men det kan du jo ikke for pædofili er ikke at have sex/overgreb på unge, det er jo hele pointen, folk smider rundt med ordet pædofili uden at vide hvad det egentlig er.

tja jeg tænker pædofili er et lige så stort problem i hollywood som andre steder, der vil altid være en hvis del med de tilbøjeligheder, du bliver så nemt sur altså du burde slappe lidt af det er ikke sundt :)

men kan godt lide din meget voksne tilgang til tingene :)

siger ikke at pædofili er irrelevant, siger at din måde at bruge det på er, fordi at du siger der er rygter om det og #metoo bare er rygter, det er jo ikke sandt, hvis du havde sagt der har været beskyldninger/sager om pædofili så ville det være relevant for samtalen :)

er kun besværlig for dig fordi dine argumenter ikke hænger sammen :)

#15

13. dec. 2017 02:25

NEJ DA! Men er også efterkommer af heksejægere!
Og med lidt glødende kul så tilstår de jo! Fordi de ER klamme væsner og de skal på pøblens bål.

#16

13. dec. 2017 07:01

jeg har søgt flere gange på spielberg som pædofil på google. den eneste artikel jeg kan finde, er en hvor en tidligere barnestjerne siger at han presser børn hårdt under optagelserne, hvor en skribent af uvisse årsager har udledt det til værende pædofili. ingen beskyldning om noget som helst her. kan du ikke lige linke til hvem der har beskyldt ham for pædofili?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger