Så er det officielt: Jessica Chastain kendt fra “Interstellar” og “Zero Dark Thirty” skal spille skurken i “X-Men 7” med titlen “Dark Phoenix”.

Se også: Første kvindelige MCU-skurk: Marvel har været langsomme med kvinderne

Det er Chastain, der på Instagram selv afslører, at hun har tænkt sig at bekæmpe James McAvoy og alle de andre “X-Men”-stjerner.

Hun er angiveligt udset til at spille rollen som Kejserinden Lilandra fra det fremmede imperium Shi’ar, der vil indfange og henrette Dark Phoenix, som Jean Grey som bekendt forvandler sig til i dette reboot af “The Last Stand”.

“X-Men: Dark Phoenix” får premiere d. 1. november i 2018.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 MartinEH 6 år siden

Er det ikke hende, der bliver gift med Prof. X - mener at kunne huske noget med at han finder sammen med en Dronning af Shi'ar eller sådan noget. Nu har han jo flirtet (igen) med Moira i den sidste film, så måske et galaktisk trekantsdrama på vej :-)
Gravatar

#2 Nagash 6 år siden

Jeg troede den oprindelige storyline skulle stoppe med Logan?
Gravatar

#3 Mejse 6 år siden

#2 med oprindelige mener du så den første trilogi ?
Gravatar

#4 Nagash 6 år siden

Nej da. Den storyline, hvor Steward/McAvoy er Doctor X, McKellen/Fassbender er Magneto og Jackman er Wolverine.
Gravatar

#5 Mejse 6 år siden

#4 ahh nej tror aldrig det var meningen Logan skulle afslutte den, tror det ene og alene handlede om Age of Apocalypses succes og den er så dømt stor nok, det var jo nok en af grundene til de smed Logan så langt ud i fremtiden, så de kunne give ham hans sidste film, men have tonsvis af mellemliggende år til at fortsætte :)

Skriv ny kommentar: