De har angiveligt forsøgt at købe Netflix. Men den plan ser ud til at være droppet. Nu vil Disney selv. Fra 2019 vil indhold fra Disney og Pixar kun findes hos den nye streaming-tjeneste.

Se også: Disney overvejer at købe Netflix

Det er Deadline, der skriver, at Disney nu går solo. Det betyder, at de dropper deres streaming-aftale med Netflix fra 2019, hvor den nye tjeneste selv går i luften.

Disney har dog endnu ikke besluttet, om det også vil betyde, at indhold fra Marvel Studios og Lucasfilm skal indgå eksklusivt i den nye tjeneste:

”Vi har overvejet at inkludere Marvel og Star Wars som en del af Disney-tjenesten. Men vi vil tænke på fans af Star Wars, fans af Marvel, og hvordan de overlapper med Disney, eller om de er separate fra Disney. Det hele er til diskussion,” siger Disney-chefen Bob Iger.

Disney har endnu ikke lagt sig fast på prisniveauet for den nye streaming-tjeneste.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (53)
Gravatar

#1 Justin 6 år siden

Nå ?

Disney har aldrig været en del at den danske Netflix, så ser ikke den store forskel
Gravatar

#2 steadi07 6 år siden

#1 - Den danske Netflix flyder hverken med Disney eller Pixar-film, men de er der. "The Good Dinosaur" er en Pixar-film og "Star Wars: Episode 7" er en Disney-film, så det vil da have en betydning, omend begrænset.

Og ja, hvis altså selvfølgelig, at Disney også vælger at inkludere Star Wars i deres egen streaming-tjeneste.
Gravatar

#3 MadsFalk 6 år siden

Man må sige de gør hvad de kan for at holde torrent sider ovenvande.. tror de seriøst selv på at folk gider at have 3-4 streamingtjenester for at have et bare nogenlunde udvalg?
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

#3 ved ikke helt hvad du havde tænkt dig, det her var da den eneste måde der ville komme til at ske på, der vil komme flere og flere indtil det topper, og de begynder at dø ud, men du vil altid skulle have en del for at se det meste
Gravatar

#5 MadsFalk 6 år siden

Jeg havde tænkt at de tænkte på forbrugeren for en gangs skyld. Men mere vil have mere og de 100 milliarder som Disney tjener hvert år er selvfølgelig ikke nok.. Giver dig helt ret i hvad du skriver og ved godt at det er sådan det kommer til at udspille sig, man kunne bare håbe det anderledes:-)

Men pyt, man skal jo nok få set de film man vil se..
Gravatar

#6 Mejse 6 år siden

#5 ahh yes yes man kan altid håbe :) tænker at de tænker på forbrugerne ved at tjene så meget som muligt, så de kan blive ved med at producere ting og sager :)
Gravatar

#7 Rodyfish 6 år siden

Jeg har svært ved at forholde mig til det med antallet af streaming sider. PÅ den ene side har vi Netflix, som har monopol og dermed ikke skaber nogen form for innovation i branchen. På den anden side ham man en masse enkelte tjenester man kan tilmelde sig, om som gør det irriterende at have abonnement flere steder.

Gravatar

#8 Mejse 6 år siden

#7 ud over på deres egne ting, hvordan har netflix så monopol ?
Gravatar

#9 MadsFalk 6 år siden

Man udvander i hvertfald konceptet hvis alle studier skal have en tjeneste hvor man kan se deres film og serier. Jeg er sikkert en gammel sur og kynisk mand men tror sgu ikke de tænker med andet end pengepungen..
Gravatar

#10 Mejse 6 år siden

#9 tja det er vel også det et firma skal gøre, er vel som sådan det de bliver betalt for :) men ja det er da surt for os, men det er nok mere den vej det går end en samling.

Skriv ny kommentar: