Han skal være Jokeren i såvel “Suicide Squad 2” som “Harley Quinn & Joker”. Men i den kommende origin story “The Joker” vil DC Films caste en anden skuespiller end netop Jared Leto som Jokeren. Og det er ikke noget, der passer Leto.

Se også: DC Films forsøger at gøre Leonardo DiCaprio til Jokeren i “The Joker”

Det er kilder, der til The Hollywood Reporter fortæller, at Jared Leto over for DC Films har markeret, at han er utilfreds med, at han ikke længere alene skal være Jokeren.

Jared Leto er ganske vist Jokeren i DCEU, men i det nye DC-univers, hvor filmene ikke hænger sammen som i DCEU, der vil DC Films hyre en anden Joker.

Førstevalget er angiveligt Leonardo DiCaprio, der i så fald vil kunne udkonkurrere Jared Leto på rå star power i rollen som Jokeren. Og det skuffer altså Leto.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 år siden

Fantastisk nyhed. Leto er måske god i rollen. Men det er som en kalkeret emo fyr. Ikke en Joker...

Håber de laver en betydeligt bedre Joker i den kommende film
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Mads47 6 år siden

#1 Den her Joker er ikke en del af DCU, han findes ud for det shared movie univers. Så han er ikke en afløser for Leto.
Gravatar

#3 MadsFalk 6 år siden

Nogen gange kan man undre sig over hvem det er der kommer frem til de geniale beslutninger i DC. Jared Letovar ikke for alle, fint nok, men at lave en helt anden Joker som jo sikkert også får en helt ny Batman og måske en helt ny Harley Quinn. Det skader kun det de har igang med DCEU for den casual seer fatter sgu da ikke hvad der foregår! I 4 film har de nu ramt rigtigt med en og det var Wonder woman, resten er blevet ødelagt af en kraftig afvigelser fra materialet, studie indblanding eller et alt for stort fokus på francise building. Jeg elsker både DC og Marvel og det er sgu bittert at DC ikke kan finde ud af bygge deres karaktere op ligesom Marvel som tager sig tid til at introducere karakteren og opbygge en forbindelse og nogle følelsesmæssige bindinger imellem karakterne. I DC basere de relationen på at deres mor har samme fornavn..

Håber Ben Afflecks Batman kan redde den karakter for Batman har så mange fede historier man kan fortælle. Justice League bliver endnu en omgang "tomme kalorier" fra Snyder, desværre.
Gravatar

#4 Hive 6 år siden

Jeg var ikke fan af Letos joker, men kan sgu godt forstå ham. DC har ikke just behandlet hans joker som den centrale skurk i deres univers, som jokeren vel sagtens burde være - og som han garanteret var bleveet lovet.
Gravatar

#5 XuN 6 år siden

Som jokeren, så jeg meget gerne et wildcard.. en som man slet ikke ser komme.. Som Haeth i Dark knight...
Gravatar

#6 Gorman 6 år siden

#5 clint eastwood f.eks. :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: