Den danske debutfilm “Team Hurricane” får event-premiere i biografen på mandag. Men kun tre dage senere kan du købe den online til 20 kroner.

Se også: Biograf-mareridt fortsætter: Aktierne i frit fald på grund af Premium VOD

Og det er helt bevidst, at debut-instruktør Annika Berg og producent Katja Adomeit har fravalgt en almindelig biograf-premiere til “Team Hurricane”, der henvender sig til unge. De vil se film på nettet:

”Filmen er først og fremmest lavet til piger og kvinder mellem 12 og 25 år. Denne gruppe bevæger sig primært online. Derfor skal filmen selvfølgelig også være dér. Selv om vi meget gerne så, at filmen også fik et længere liv i biograferne, er det altså langt vigtigere for os, at filmen bliver let tilgængelig for dem, den er lavet til,” siger Katja Adomeit til Filmz.

Det er desuden den normale eksklusiv-periode imellem almindelig biograf-premiere og video on demand, der gør, at producenten har set sig nødsaget til at gå uden om biograferne:

”P.t. er det desværre ikke muligt at kombinere klassisk biografdistribution med disse tanker og målsætninger… Vi vil for alt i verden undgå, at filmen dør og mister sin aktualitet. Derfor er biografernes ‘holdback’ på fire måneder ikke en mulighed for os.”

“Team Hurricane” kan opleves i CinemaxX d. 11. september i København, d. 12. i Aarhus og d. 13. i Odense. Fra d. 14. september kan den streames online for 20 kroner.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Wolff 6 år siden

Lidt Offtopic: Den plakat.. Ved ikke om det er bevidst eller ej, men fy for s**** den minder om en VHS forside fra 80'erne. Og ikke på en god måde.
Gravatar

#2 123456789 6 år siden

Haha ja det ligner lidt en dansk 80'er udgave af Skins

Skriv ny kommentar: