I 2019 lancerer Disney som bekendt en egen streaming-tjeneste. I første omgang var det kun sikkert, at Disneys klassiske tegnefilm ville være at finde på tjenesten. Nu meddeler Disney så, at der også bliver tale om “Star Wars” og film fra Marvel Studios.

Se også: Disney vinder sommer-sæsonen med sequels

Det er Variety, der skriver, at Disney trækker egne franchises fra Netflix og andre streaming-tjenester for i stedet at tilbyde dem på Disneys egen tjeneste.

Således vil det i fremtiden kun blive muligt at opleve Disney-ejede film- og serier-produkter i biografen eller efterfølgende på den nye streaming-tjeneste.

Foruden biograf-produktioner vil Disney selv producere originale film samt serier direkte til tjenesten.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mads47 6 år siden

Gad vide hvilken betydning det får for Disney/Marvel sammenarbejde med Netflix, når det kommer til serier som Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones osv? gadvide om Netflix vil stoppe med at producere deres serier eller den del vil forsætte som før.
Gravatar

#2 Gridlock 6 år siden

#1 Så vidt jeg har hørt forsætter de med og lave de serier, indtil deres kontrakt udløber og de mister rettighederne til dem.
Gravatar

#3 Wiking 6 år siden

Det er lidt dårlig stil.

Det burde være muligt at købe adgang til en tjeneste, og man her kan finde alle film og serier.
Prisen skal være her efter, den slags vil komme til at koste.

Men at store blockbustere og biograf film bliver taget fra andre, det syntes jeg er dårlig stil.
Det er fint nok de vil lave deres egen tjenester, men hvad så med at lave bedre tjenester, ekstra materiale, højere kvalitet, bedre apps, bedre hjemmeside osv.

Disney: Thumbs down.
Gravatar

#4 Tsunamijhoe 6 år siden

Tror netflix snart må nedskrive deres værdi.. De mister flere og flere rettigheder til andres produkter eller også vil de ikke betale for dem,og det bliver dyrere for forbrugerne som skal have en service per studie.

Imponerende de ikke kan enes om en samlet distributionskanal,en app til alt deres indhold..

http://www.recordere.dk/2017/09/bekraeftet-netflix...

Men måske får det ingen betydning for danske brugere.
https://www.irishtimes.com/business/media-and-mark...
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

#4 ville jo være at gøre kunderne tilfredse og det er ikke hvad film branchen har lyst til at gøre, de vil tjene penge. Men ja det ville være så dejligt hvis det skete :)

#5 Tror også det samme som dig, men igen. hvem vil have medlemskab på 10 forskellige streaming selskaber ? Skal de nok også alle sammen finde ud af Netflix er den perfekte måde at kunder kan se alles indhold på, på en måde de alle kan tjene penge.
Gravatar

#6 Mejse 6 år siden

#5 problemet er jo at ved at lave deres egen, tjener alle flere penge end ved at bruge netflix, netflix er bare ikke interesseret i at betale "gode" priser for andres ting, da deres egne er tjenestens mest populære.

men altså det er jo en ny branche, så ligesom med alle andre vil alle med på bølgen, de første 5-10 år s¨å går der 5-10 år hvor de langsomt uddør og så ender vi nok med at det meste er på 4-5 tjenester.....sådan går det altid med alt nyt

Skriv ny kommentar: