Den skulle have haft premiere i begyndelsen af 2019. Derefter én monster-premiere om året fra Universals nye Dark Universe, der begyndte i år med “The Mummy”. Nu er “Bride of Frankenstein” sat på pause.

Se også: Dark Universe på vej mod fiasko: “The Mummy” kan tabe 600 millioner

Det er Deadline, der skriver, at Universal Pictures nu udsætter Bill Condons “Bride of Frankenstein” på ubestemt tid:

”Ingen af os ønsker at arbejde for hurtigt for at være klar til en premiere-dato, når vi ved, at den her specielle film har brug for mere tid… Vi ser alle frem til at fortsætte arbejdet med filmen,” udtaler Universal i en officiel meddelelse.

Spørgsmålet er så, om “Bride of Frankenstein” eller andre film i det ambitiøse Dark Universe nogensinde bliver til noget.

“The Mummy” lagde for land med elendige anmeldelser og et billetsalg, der akkurat fik Tom Cruise-filmen til at løbe rundt.

Senest har den kreative chef for hele Dark Universe – Alex Kurtzman – sået tvivl, om han fortsætter med det projekt, han selv fik idéen til.

Javier Bardem og Angelina Jolie står angiveligt klar i kulissen som hovedroller, men afventer resultatet af en ny omskrivning af manuskriptet, som David Koepp (“Indiana Jones og krystalkraniets kongerige”) står for.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: