Creed”-instruktør Ryan Coogler ser ud til at have endnu et hit på hånden med endnu en badass, sort helt i centrum for sin fortælling. Den anden trailer er lige landet til MCU-filmen “Black Panther”.

Se også: Marvel: “Black Panther” er en blanding af James Bond og “The Godfather”

Chadwick Boseman i rollen som T’Challa aka Black Panther fik allerede Marvel-debut i “Captain America: Civil War”. Nu venter solo-debuten.

Her er “Creed”-helten Michael B. Jordan forvandlet til skurken Erik Killmonger, som medvirker sammen med et stjernecast af navne som Martin Freeman, Forest Whitaker og Lupita Nyong’o.

“Black Panther” får dansk biografpremiere d. 15. februar.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 år siden

Hold kæft den ser dårlig ud....
Gravatar

#2 keitel 6 år siden

Jep, den ligner godt nok engang leflen for hip hop generationen, alt for pop smart og masser af dårlige effekter. Lige før at Transformers ser federe ud.
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Ved ikke lige hvad jeg skal sige. Virker som om man laver en Marvel film direkte til et bestemt folkeslag. Så det hvis sagt så pænt som det kan siges uden være noget racistisk der kan misforstås på nogle måder.
Eller en skam, for Black Panther er ellers en spændende karakter.
Gravatar

#4 Noznatation 6 år siden

Den er væsentlig bedre uden lyd...
Gravatar

#5 Gorman 6 år siden

Ja den ser ikke overbevisende ud, og mangler humor. Ligner Marvels ringe Netflix serier. Også lidt kedeligt at de gentager slow motion springet fra bil som i Civil war. Glæder mig mere til Thor Ragnarok, men kan håbe at BP alligevel overrasker når den foldes ud på fuld film uden trailer musik.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Hive 6 år siden

Black Panther ender nok med at blive den første Marvelfilm jeg ikke ser i biografen siden den første Thor... den har simpelthen set så voldsomt intetsigende ud lige siden den første teaser trailer.
Gravatar

#7 Matjo7588 6 år siden

Ser virkelig skuffende ud.
Giver ikke mening med black halløj dog.. hvis meget af filmen foregår i afrika med afrikansk historie giver det god mening.
Men ved ikke om det så har ville rent faktisk ligesom ville sige SE vi bruger afrikansk something her selv om andet bare ville være dumt.

Og hele filmen virker bare dårlig og plat ud fra trailer any way..

Håber ikke de laver den til et eller andet beacon for black something.. det ville næsten være synd og skam at fremstille folk på den måde. racisistisk i sig selv overfor dem de prøver at bringe frem..

Ved det dog ikke..
Håber det ikke.
HAder racisme.. farve er ligegyldigt og i film skal det bare være rigtigt man skal ikke gå op i hudfarve.. hudfarve er normalt der intet i det.
Kun fordi tumper ligger noget i det.

Skriv ny kommentar: