Hvad gør man, når en af de centrale skuespillere i en kommende premierefilm er anklaget for sex-overgreb? Dropper filmen? Flytter premieren? Nej, man optager alle scener på ny med en anden skuespiller i rollen. Det sker nu på “All the Money in the World”.

Se også: Ridley Scott vil droppe premiere på Oscar-kandidat på grund af Kevin Spacey

Det er Deadline, der skriver, at Ridley Scott nu erstatter Kevin Spacey med Christopher Plummer. De nye optagelser går i gang hurtigst muligt, hvilket gør, at den amerikanske premieredato d. 22. december kan fastholdes.

Dermed er det nu ikke længere Kevin Spacey, der spiller rollen som milliardæren Jean Paul Getty, der får kidnappet sit barnebarn, men derimod Christopher Plummer.

Beslutningen sker i kølvandet på nye anklager imod Kevin Spacey – nu påstår i alt 14 personer at have været udsat for sex-overgreb fra Spacey.

“All the Money in the World” var udset som en reel Oscar-kandidat fra Sony Pictures, hvor særligt Spaceys rolle var givet chancer for en Oscar. Nu er chancen givet videre til Christopher Plummer.

“All the Money in the World” får dansk premiere d. 25. januar.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 KEiZ 6 år siden

Damn, det er vildt, hvor mange overgreb er han anklaget for?
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#2 Justin 6 år siden

#1
Ifølge de nyeste rygter har han voldtaget samtlige indbyggerne i Hollywood og nærtliggende amter
Gravatar

#3 Silver666 6 år siden

Det var da godt nok en lidt drastisk beslutning.
Tingene føre hvis hen imod kevin Spacey er færdig i Hollywood
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

#1 4+8 så 12 af hvad man har hørt om, af måske ikke overgreb men derhenne af.
Gravatar

#5 spedisci 6 år siden

Igen - uden en dom eller så meget som en sigtelse. Det er grotesk, at der er så mange der vasker hønder på baggrund af ikke-beviste anklager.
Gravatar

#6 Mejse 6 år siden

#5 hvad har dom og sigtelse med noget at gøre ? han har jo ikke gjort noget der kræver dom og sigtelse, bare en masse man ikke burde og da slet ikke som rollemodel.
Gravatar

#7 daneimp 6 år siden

#6 men har han gjort det? Det er det vi ikke ved. Er der substans nok i anklagerne? Det er jo meget nemt lige at finde sammen og anklage en person for noget. Pressen skal jo nok sælge historien...
Gravatar

#8 Mejse 6 år siden

#7 jamen det er rigtigt, men har jo stadig intet med dom og sigtelser at gøre, det her bliver domme på et mere personligt plan, så det er jo lidt op til folk selv at danne sig en mening, og den mening lader til at være ret klar. skal så heller ikke kunne udtale mig om alle 12 personer der har stået frem er troværdige, men mon ikke at der er noget om snakken, når man ser på hele sagens gang er det i hvert fald det jeg personligt kommer frem til.
Gravatar

#9 Justin 6 år siden

#8
Jeg kommer personligt frem til det modsatte
Gravatar

#10 Mejse 6 år siden

#9 så er det du forklare hvorfor, i stedet for som altid bare at sige et eller andet, uden at underbygge det eller argumentere for det.

Skriv ny kommentar: