Kevin Spacey er lige nu under anklage for en lang række seksuelle overgreb. Derfor er han blevet fjernet fra “House of Cards” og “All the Money in the World”. Men det er ikke første gang. Tilbage i 1995 blev “The Usual Suspects” sat på pause på grund af en lignende anklage imod Kevin Spacey.

Se også: Ridley Scott om reshoots: Kevin Spacey må ikke ødelægge vores arbejde

Det er én af de andre suspects på rollelisten fra dengang, Gabriel Byrne, der nu fortæller, at produktionen på nyklassikeren “The Usual Suspects” blev stoppet i to dage på grund af anklager imod Kevin Spacey om seksuelle overgreb.

Anklagerne blev rejst fra en yngre skuespiller på settet. De andre skuespillere fik dog intet at vide om årsagen til pausen på to dage. Men i dag ved Byrne besked:

Det var blot et par år senere, at vi begyndte at forstå, at optagelserne blev stoppet af en særlig grund, og at det var Kevin Spaceys upassende seksuelle opførsel,” siger Byrne til The Sunday Times.

Byrne fortæller videre, at episoden på optagelserne af “The Usual Suspects” ikke blev taget seriøst, men derimod opfattet som lidt af en joke.

Tilbage i 1995 fik sagen dog ingen konsekvenser for Kevin Spacey, der ikke blev erstattet som Keyser Soze. Men her i 2017 har nye anklager fra op mod 20 ofre nu ramt skuespilleren hårdt.

Fokus fra #MeToo-kampagnen har blandt andet betydet, at Kevin Spacey er blevet frataget en Æres-Emmy, blevet fyret fra Netflix’ “House of Cards”, og så er han blevet erstattet og fjernet fra Ridley Scotts “All the Money in the World”.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: