Nedtællingen til første “Jurassic World 2”-trailer fortsætter. Nu med første “Fallen Kingdom”-billede af en dinosaur, som du kan se lige her.

Se også: Sjov trailer for trailer: “Jurassic World 2” ærer den originale “Jurassic Park”

Samtidig afslører Bryce Dallas Howard i den kvindelige hovedrolle som Claire Dearing nu en central del af plottet for sommerens sequel til “Jurassic World”.

Claire er ikke længere chef for dino-forlystelsesparken, men har derimod grundlagt Dinosaur Protection Group, der forsøger at få dinoerne væk fra øen, siger Howard til Entertainment Weekly.

Disse oplysninger stemmer godt overens med, at instruktør J.A. Bayona tidligere har udtalt, at “Jurassic World 2” kommer til at handle om dyrevelfærd.

“Jurassic World: Fallen Kingdom” får premiere d. 7. juni.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Snipp 6 år siden

Ja for at sprede dino'er hen til andre steder har altid været en god idé. Like come on - det her plot lyder da idiotisk. Dyrevelfærd til dyr som døde for millioner år siden og som dominerede planeten? Hvem oppe i højsædet har tænkt at det kunne være en god idé.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 skywave 6 år siden

Nørdet plot eller ej, den bliver garanteret lige så flot og spændende som den forrige...og som stor Jurassic Park og C. Pratt fan, så er jeg bare nødt til at se den...så ser jeg gerne igennem fingrene med lidt tankeløst plot...de første var heller ikke helt uden plot-mæssige flaws :)

Skriv ny kommentar: