Mandag kunne hele verden se premieren på “The Cloverfield Paradox” direkte på Netflix. Streaming-giganten havde købt den tredje “Cloverfield”-film ud af biograferne. Men det sker næppe med “Cloverfield 4”.

Se også: Første teaser: “Cloverfield 3” får premiere med det samme på Netflix

Det er The Wrap, der erfarer, at “Paradox” var et engangstilfælde, fordi økonomisk trængte Paramount ønskede et beløb her og nu i stedet for at vente på biograf-indtjeningen.

Muligvis vidste Paramount også, at “Paradox” – der tidligere gik under titlen “God Particle” – ikke var verdens bedste film, hvorfor det gav god mening at sælge den til Netflix, hvor anmelderne ikke har samme magt, som tilfældet er med biograf-premierefilm.

Således er anmelder-scoren hos Rotten Tomatoes helt i bund på “Paradox”, hvilket står i kontrast til “Cloverfield” og “10 Cloverfield Lane”, som begge blev positivt modtaget.

Dermed er der ikke lagt op til, at “Cloverfield 4” med titlen “Overlord” får samme Netflix-skæbne som “Paradox. 2. verdenskrigsfilmen er derimod sat til en premiere i biograferne allerede til efteråret.

“Cloverfield: Overlord” får dansk biograf-premiere d. 25. oktober.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: